Παιχνίδια στον Facebook Messenger και όχι μόνο…

by Nikos Kaimakamis • On 11-06-2015 • AT 1:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Close up of a man using mobile smart phone

Ο Facebook Messenger εμπλουτίζεται διαρκώς, καθώς έχει φτάσει πλέον στο 1 δισεκατομμύριο downloads και υποδέχεται τα πρώτα games.

To πρώτο παιχνίδι που μπορεί να παίξει κανείς στον Facebook Messenger είναι το Doodle Draw, το οποίο είναι ένα game όπου καλείται κανείς να μαντέψει μία λέξη μέσα από την ζωγραφιά που βλέπει στην οθόνη του. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που δέχεται η πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων του Facebook και αναμένεται να ακολουθήσουν αργότερα και άλλα παρόμοια games με σκοπό να ασχολούνται όσο το δυνατόν περισσότερο οι χρήστες του Facebook Messenger με αυτόν.

Οι χρήστες αυτοί είναι πολλοί, καθώς το Facebook Messenger έχει κατέβει ήδη 1 δισεκατομμύριο φορές σε Android συσκευές. Οι αλλαγές στον Facebook Messenger δεν αναλώνονται πάντως, μόνο στο κομμάτι του gaming. To εργαλείο μετάδοσης της γεωγραφικής θέσης του χρήστη είναι βελτιωμένο. Ο χρήστης θα καλείται να επιλέξει εάν θέλει να μοιραστεί με τον συνομιλητή του τη γεωγραφική του θέση.

messenger-location-sharing21

Οι χρήστες του Facebook Messenger θα μπορούν να στείλουν το σημείο που τους ενδιαφέρει, ή το σημείο στο οποίο βρίσκονται ως εικόνα ενός χάρτη με μία καρφίτσα στο κατάλληλο σημείο. Η απόφαση του Facebook να δώσει στους χρήστες την δυνατότητα να ρυθμίζουν εκείνοι το πότε μεταδίδεται η θέση τους έρχεται μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με το Marauder’s Map, όπου ένας χρήστης του Google Chrome browser κατάφερε να αντλήσει γεωγραφικές πληροφορίες θέσης για όσους ήταν συνδεδεμένοι στον Facebook Messenger και να εντοπίσει την φυσική τους θέση σε έναν χάρτη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons