«Παιχνίδι» για καλό σκοπό από τη Sony και το PlayStation 4

by George Polyzos • On 22-04-2015 • AT 9:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PlayStation_Press Release_GoldenHall_Unicef_Αμυμώνη_D

Σε κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Απριλίου στο Golden Hall δύο τυχεροί κέρδισαν τις επετειακές συλλεκτικές κονσόλες PlayStation 4 20th Anniversary Edition.

H Sony Computer Entertainment υποστήριξε τις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις UNICEF και Αμυμώνη, διαθέτοντας δύο επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση των δράσεών τους, τις οποίες από τις 3 έως τις 18 Απριλίου, οι επισκέπτες του Golden Hall είχαν την ευκαιρία να κερδίσουμε με κλήρωση, αγοράζοντας λαχνούς από τα περίπτερα της Αμυμώνης και της UNICEF που βρίσκονταν στο Golden Hall.

Οι ενέργειες κορυφώθηκαν το Σάββατο 18 Απριλίου, με τις κληρώσεις των δύο επετειακών PlayStation 4 και την ανακοίνωση των νικητών. Την διεξαγωγή των κληρώσεων και την ανακοίνωση των νικητών ανέλαβαν η ραδιοφωνική παραγωγός κα Αφροδίτη Σημίτη και ο stand-up comedian κος Γιώργος Χατζηπαύλου, θερμοί υποστηρικτές του έργου της Αμυμώνης και της UNICEF, αντίστοιχα, σε συνεργασία με τον κο Θεόδωρο Παντή, διευθυντή του Golden Hall.

Η 20η Επετειακή Έκδοση του PS4 έχει κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στις 3 Δεκεμβρίου 1994, την ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation. Στο πλαίσιο αυτό, η Sony Computer Entertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει ένα αριθμό από τις επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons