Παγκόσμιο λανσάρισμα για το LG G Pad 10.1

by George Polyzos • On 07-07-2014 • AT 10:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_G_Pad_10_1_01b

 

Η LG ανακοίνωσε το παγκόσμιο λανσάρισμα του G Pad 10.1, του μεγαλύτερου Android tablet της G Pad series, η οποία είχε ανακοινωθεί μόλις πριν μερικές εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά, η LG ήδη έχει ανακοινώσει την ευρωπαϊκή διαθεσιμότητα του G Pad 7.0 των επτά ιντσών με την σημείωση ότι τα μοντέλα των 8 και 10 ιντσών θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα. Στα κύρια χαρακτηριστικά του G Pad 10.1 περιλαμβάνονται η μπαταρία χωρητικότητας 8.000 mAh και οι ιδιαίτερες λειτουργίες ασφάλειας που «δανείζονται» από τα προηγμένα smartphones της κορεατικής εταιρείας.

Ιδιαίτερα η λειτουργία Knock Code είναι ήδη ευρέως γνωστή από την ενσωμάτωσή της σε διάφορα μοντέλα smartphones της εταιρείας. Μέσω του Knock Code, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιεί και να ξεκλειδώνει τη συσκευή μέσω ενός συνδυασμού «κτυπημάτων» στην οθόνη. Ειδικότερα οι ταμπλέτες G Pad θα μπορούν να δεχθούν έως και τέσσερις συνδυασμούς κτυπημάτων ξεκλειδώματος, κάτι που σημαίνει ότι ανάλογος αριθμός χρηστών θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή διατηρώντας παράλληλα, ο καθένας, την ασφάλεια των αποθηκευμένων δεδομένων του.

Στη συσκευή ενσωματώνεται επίσης και η λειτουργία Smart Keyboard, η οποία μειώνει τα λάθη πληκτρολόγησης «μαθαίνοντας» από τις συγγραφικές συνήθειες του χρήστη και προβλέποντας τη λέξη που πρόκειται να πληκτρολογηθεί. Επιπλέον, όλη η σειρά των νέων tablets θα ενσωματώνει το Dual Window, δηλαδή τη λειτουργία multitasking του LG G3, η οποία χωρίζει την οθόνη ώστε ο χρήστης να μπορεί να χρησιμοποιεί και να προβάλλει δύο εφαρμογές συγχρόνως.

LG_G_Pad_10_1_01a

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το G Pad 10.1 θα διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz, μνήμη RAM 1GB και οθόνη 10,1 ιντσών και ανάλυσης 1.280×800 pixels. Ακόμη, θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 16GBεπεκτάσιμο μέσω κάρτας μνήμης microSD, εμπρόσθια κάμερα 1,3 Megapixel και κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 4.4.2 KitKat και θα προσφέρει πρόσβαση σε δίκτυα Wi-Fi.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε πέντε εναλλακτικά χρώματα, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αγορές Ευρώπης, Ασίας και Λατινικής Αμερικής εντός του Ιουλίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons