Παγκόσμια συνεργασία Lenovo και Juniper Networks

by George Polyzos • On 13-03-2016 • AT 11:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Lenovo HPC

Η Lenovo και η Juniper Networks ανακοίνωσαν την έναρξη παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας με στόχο τη δημιουργία συνεργειών στο portfolio προϊόντων και τεχνολογιών.

Με ένα εκτενές portfolio από x86 βασικούς servers και switches, η Lenovo βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κινήματος των Converged και Software Defined προσφορών. Η Juniper είναι ο ηγέτης της αγοράς στην καινοτομία δικτύων με portfolio που περιλαμβάνει από routers, switches, network management software, προϊόντα network security και τεχνολογία software-defined networking.

Η συνεργασία αναμένεται να επιτρέψει στους πελάτες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της Juniper στα δίκτυα και την αναγνωρισμένη κυριαρχία της Lenovo στην αξιοπιστία των x86 servers και να αποκτήσουν δικτυακή πρόσβαση σε διαχειρίσιμες, μετρήσιμες και απλουστευμένες υποδομές για τα κέντρα δεδομένων τους.

Ακολουθούν οι βασικές προγραμματισμένες αρχές της συνεργασίας:
• Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το ευρύ portfolio προϊόντων networking της Juniper απευθείας από τη Lenovo με σκοπό την ευκολότερη διαδικασία αγοράς, καθώς και την ολοκληρωμένη υποστήριξη.
• Με την μετάβαση προς την από-συσσωμάτωση του hardware και του software στο κέντρο δεδομένων, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να φέρουν ανοιχτές, ευέλικτες λύσεις στις αγορές, αξιοποιώντας το μοντέλο ONIE (Open Network Install Environment).
• Έχοντας κατά νου τις ανάγκες των πελατών για γρήγορη παροχή πόρων και εύκολη διαχείριση, οι δύο εταιρείες αναμένεται να συνεργαστούν για να προσφέρουν απλοποιημένη διαχείριση και ενορχήστρωση στο κέντρο δεδομένων αξιοποιώντας τη διαχείριση του xClarity λογισμικού της Lenovo, καθώς επίσης το Network Director και το Contrail SDN λογισμικό της Juniper.
• Επιπλέον, οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να συνεργαστούν πάνω σε στρατηγικές πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο που θα στοχεύουν σε επιχειρησιακούς πελάτες, παρόχους υπηρεσιών, καναλικούς συνεργάτες καθώς και system integrators.
• Η Lenovo και η Juniper στοχεύουν στην ανάπτυξη κοινών go-to-market σχεδίων και ένα εξατομικευμένο μοντέλο μεταπώλησης για να αντιμετωπίσουν τις μοναδικές απαιτήσεις της τοπικής αγοράς στην Κίνα.

[Δ.Τ. Lenovo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons