Παγκόσμια διάθεση του HTC Bolt ως HTC 10 Evo

by Nikos Kaimakamis • On 24-10-2016 • AT 12:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc-10-evo

Με το όνομα HTC 10 Evo αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο το HTC Bolt, το οποίο, μάλιστα, δεν θα έχει βύσμα ακουστικών 3.5 χιλιοστών. 

Το HTC 10 Evo, όπως πιστεύεται ότι θα ονομάζεται το φημολογούμενο HTC Bolt στην παγκόσμια του καριέρα, θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, με ανάλυση 1080p ή QHD, μνήμη RAM στα 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB. Ο επεξεργαστής του αναμένεται να είναι ένας Qualcomm Snapdragon 810. Το λειτουργικό του σύστημα εκτιμάται ότι θα είναι Android 7.0 Nougat.

Σύμφωνα με διάφορες online πηγές, το HTC 10 Evo θα μπορεί να δεχτεί επέκταση στον εσωτερικό του αποθηκευτικό χώρο με τη χρήση καρτών micro SD, θα έχει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και θύρα USB Type C. Οι φήμες θέλουν το HTC 10 Evo να ξεκινά την εμπορική του πορεία από το δίκτυο της Sprint μέσα στον Οκτώβρη ή στις αρχές του Νοέμβρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το HTC 10 Evo αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο στην γκάμα smartphones της εταιρείας, το οποίο δεν θα είναι εξοπλισμένο με βύσμα 3.5 χιλιοστών για τη σύνδεση με ακουστικά. Θα μπορεί να προσφέρει ήχο μόνο ασύρματα, μέσω Bluetooth κατά τα πρότυπα του τελευταίου μοντέλου iPhone. Ελπίζουμε, μόνο, να μη βρει και άλλους μιμητές στο Android οικοσύστημα η HTC…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons