Όχι και τόσο εντυπωσιακή η είσοδος του Apple iPhone SE στην αγορά

by George Polyzos • On 05-04-2016 • AT 12:05 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-se-4colorlineup

Το Apple iPhone SE ανακοινώθηκε επίσημα, έκανε την εμφάνισή του στα καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ αναμένεται και στην Ελλάδα. Ωστόσο, αναλυτές θεωρούν ότι η πορεία του το αρχικό διήμερο διάθεσης δεν ήταν καλό.

Όπως μας πληροφορεί η εταιρεία αναλύσεων Localytics το iPhone SE αποτέλεσε μόλις το 0,1% του συνόλου των συσκευών iPhone που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου σαββατοκύριακου.

Ενδεικτικά η εταιρεία αναφέρει η αντίστοιχη επίδοση του iPhone 6 ήταν 2% του συνόλου των iPhone κατά το δικό του αρχικό διήμερο διάθεσης, του Apple iPhone 6s το ποσοστό ήταν 1%, ενώ του iPhone 5s ήταν στο 0,9%.

Σύμφωνα με την Localytics το μοντέλο iPhone με την μεγαλύτερη χρήση το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν το iPhone 6 καθώς ένας στους τρεις κατόχους iPhone το είχαν στα χέρια τους. Ακολουθεί το iPhone 5s με ποσοστό 18% και το iPhone 6s με 15%.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχείο που δείχνει ότι το παλαιότερο 4ιντσο μοντέλο της εταιρείας, το iPhone 5, δεν δείχνει να επηρεάζεται από την άφιξη του iPhone SE μιας και διατηρεί ποσοστό 7%. Λίγο πίσω του βρίσκεται το πιο «φρέσκο» Apple iPhone 6s Plus.

ipad-pro-9-7-1

Το περασμένο σαββατοκύριακο είχαμε και την αρχική διάθεση του νέου Apple iPad Pro στις 9,7 ίντσες, το οποίο βρέθηκε στα χέρια του 0,4% των κατόχων αντίστοιχων συσκευών της Apple. Η εν λόγω επίδοση ισοφαρίζει την επίδοση του iPad Air 2, το οποίο κατά το αρχικό του λανσάρισμα είχε αποδοχή επίσης στο 0,4%, ενώ υπερέχει του iPad Pro των 12,9 ιντσών (0,3%).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σύγκριση με άλλες συσκευές δεν είναι σωστή λόγω ότι SE δεν είναι Flagman απλά αναβάθμιση πιο οικονομικής έκδοσης δεν είναι ** New one ^^^

Top

Show Buttons
Hide Buttons