Το Ovi Store πουλάει τρελά, 3 εκατομμύρια apps την ημέρα

by Stefanos Kofopoulos • On 18-11-2010 • AT 9:07 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Το Ovi Store πουλάει τρελά, 3 εκατομμύρια apps την ημέρα και μόλις ξεκίνησε

Η Nokia έχει πιάσει ρυθμό και έχει ρυθμίσει το Ovi Store στην ταχύτητα των 3 εκατομμυρίων apps κάθε μέρα. Ναι, τόσες είναι οι εφαρμογές που τα 165 εκατομμύρια χρηστών του Ovi κατεβάζουν από 190 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Αν αυτό το νούμερο δεν είναι εντυπωσιακό η Nokia κάνει ένα βήμα παραπάνω και νιώθει ιδιαίτερα χαλαρή να μοιραστεί ότι καθημερινά 250.000 επιπλέον χρήστες χρησιμοποιούν το Ovi. Μάλιστα το 92% αυτών που επισκέπτονται το Ovi Store κατεβάζουν ένα app ενώ ο μέσος όρος είναι 2.6 app ανά χρήστη.

Αν το Ovi Store συνεχίζει να μεγαλώνει τόσο γρήγορα η Nokia θα βρεθεί αντιμέτωπη με δύο σημαντικά προβλήματα: τον διαχωρισμό των ποιοτικών apps από τα fart apps και φυσικά ένα τρόπο ώστε οι χρήστες να μπορούν να ανακαλύπτουν νέα apps εύκολα. Με το Symbian να εμφανίζεται δειλά στην αγορά και το Qt να έχει όλη την υποστήριξη οι developers βρίσκονται μπροστά σε μια τεράστια ευκαιρία που το οικοσύστημα είναι τόσο μεγάλο και μεγαλώνει τόσο γρήγορα ώστε να μπορεί να απορροφήσει τα πάντα. Μιλάμε για 190 χώρες, όχι αστεία.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οί υποδομές υπάρχουν το θέμα είναι να τις χειριστεί σωστά , αν καταφέρει κάτι τέτοιο η νοκια αν και πολύ κοπιαστικα μπορει να αποκτήσει την παλιά της θέση

Top

Show Buttons
Hide Buttons