Το Ovi προβλέπει την Lady Gaga νικήτρια των MTV EMA 2010, με επιτυχία

by Stefanos Kofopoulos • On 08-11-2010 • AT 2:17 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Το Ovi προβλέπει νικήτρια την Lady Gaga με επιτυχία για τα MTV EMA 2010

Είναι μία από τις στιγμές που αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικά είναι όχι μόνο τα δεδομένα αλλά και ο τρόπος που αναλύονται και παρουσιάζονται. Τα παιδιά που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του Ovi store έβαλαν τα νούμερα κάτω και παρουσίασαν σε γράφημα τον όγκο των downloads ανάμεσα στις υποψήφιες των φετινών MTV EMA 2010 awards που έγιναν εχθές το βράδυ στην Μαδρίτη. Σύμφωνα με το post, η Lada Gada είχε σημαντικές πιθανότητες να κερδίσει την Katy Perry στις 4 κατηγορίες που συναγωνίζονταν για Best Pop, Best Female, Best Song, Best Video.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από την σελίδα του MTV EMA 2010 awards η Lady Gaga κέρδισε τις κατηγορίες Best Pop, Best female, Best song. Η Katy Perry κέρδισε την κατηγορία Best video.

Η ανάλυση του αριθμού των downloads έπεσε μέσα ακόμα και στο τραγούδι που κέρδισε την κατηγορία Best song, με το κομμάτι Bad Romance να είναι ένα από τα 5 τραγούδια που έχουν αγοράσει περισσότερο οι χρήστες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τα νούμερα της Nokia από 38 διαφορετικές χώρες. Σε ποσοστό τα νούμερα αυτά μεταφράζονται σε downloads 40% για την Lady Gaga, 24% για την Rihanna, 11% για την, 10% για την Shakira, 8% για την Katy Perry, 5% για την Miley Cyrus και 1% για την Alexandra Burke.

Τα νούμερα του Ovi Store και οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελούν συνταγή επιτυχίας ούτε προδικάζουν γεγονότα. Προσφέρουν όμως μια καλή αίσθηση για ό,τι είναι πιθανό να συμβεί αναλύοντας την συμπεριφορά των χρηστών. Είναι μέρος του social graph που αργά αλλά σταθερά χτίζει ο καθένας από εμάς online. Πάντα υπήρχε αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που μπορεί να αναλυθεί και να χρησιμοποιηθεί με έξυπνους και χρήσιμους τρόπους, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.

Αλήθεια τι προτιμάτε, Lady Gaga ή Katy Perry;

Το βίντεο Katy Perry feat. Snoop Dogg ‘California Gurls’ δεν μπορεί να ενσωματωθεί επειδή έχει απαγορευθεί το embed.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όχι και τόσο δύσκολο πάντως

    • Δύσκολο όχι αν το σκεφτείς μονοδιάστατα, δηλαδή ως μια πρόβλεψη για ένα γεγονός και μια συγκεκριμένη διαδικασία, δηλαδή τα MTV EMA 2010 awards. Αν πας ένα βήμα πιο πέρα θα καταλάβεις τι μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα μέσα από την αγοραστική συμπεριφορά εκατομμυρίων ανθρώπων. Το Ovi Store ήταν ένα μόνο παράδειγμα από την χθεσινή απομονή.

Top

Show Buttons
Hide Buttons