Εξέχουσες προσωπικότητες στο SAP Now Athens 2018

by George Polyzos • On 21-04-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Την ερχόμενη εβδομάδα πραγματοποιείται στην Αθήνα, το συνέδριο SAP NOW ATHENS 2018 με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θέμα: The Intelligent EnterpriseGoing from Thinking to Doing.

Tο μεγαλύτερο συνέδριο λύσεων πληροφορικής που διοργανώνει η SAP την Τρίτη 24 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα φιλοξενήσει φέτος ενδιαφέρουσες ομιλίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, digital scenarios και live demos που στόχο έχουν να αναδείξουν τις πιο σύγχρονες, κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση διαφορετικών επιχειρηματικών λειτουργιών, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές της εταιρίας.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas Cyprus & Malta, ο οποίος θα παρουσιάσει πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να εισέλθουν στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, κάνοντας τις καινοτόμες ιδέες τους, πράξη.  Στη συνέχεια, ο Τοm Raftery, Global Vice President, Futurist and IoT Evangelist, SAP, θα αναφερθεί στις εξελίξεις που πρέπει να αναμένουμε τα επόμενα 10 χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση πελάτων με θέμα την «Ευφυή Επιχείρηση» και συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Viohalco SA, Coca-Cola HBC , της Generali Hellas, της Sfakianakis Group μεταξύ άλλων. Το συντονισμό του συνεδρίου θα αναλάβει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου .

Αμέσως μετά, ακολουθούν  18 παράλληλες θεματικές συνεδρίες για IoT, SAP Leonardo, Digital Customer Experience, Digital Workforce, Digital Manufacturing, Business Analytics,  Blockchain, GDPR, Business Networks SAP HANA Data Management SuiteSAP S4 HANA, με επιτυχημένες ιστορίες πελατών όπου στελέχη της SAP και των συνεργατών θα  παρουσιάσουν τις κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η εταιρία και οι οποίες καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών μιας επιχείρησης που οφείλει να ανταποκριθεί στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα. Επίσης για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το SAP NOW, SAP Business One συνεδρία για τις μικρές επιχείρησεις με υποστηρικτές τις εταιρίες Alexander Moore, Byte, ddSynergy GVISION, IB Solutions, Infosupport, Project One, TEKA Systems

Τέλος, το κοινό της εκδήλωσης  θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες του κ. Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της κας Πόπης Τσαπανίδου, και της κας Κικής Τσακαλδήμη – οι οποίοι θα μιλήσουν για το πώς εφάρμοσαν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή την ιδέα “Από την σκέψη  στην πράξη” , που αποτελεί και το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με live εμφάνιση από τη γνωστή τραγουδίστρια, Demy .

Το hashtag του συνεδρίου είναι #SAPNOW. Αν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα του SAP NOW, καθώς και να εγγραφείτε για να το παρακολουθήσετε*, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://events.sap.com/gr/sapnowgr/el/home

* Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες / επιχειρηματίες / στελέχη επιχειρήσεων. Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν (απαιτείται online εγγραφή).

Ακολουθείστε το SAP NOW Athens 2018 στο Linkedin, Twitter, τo Facebook, και το Υοutube.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons