Οθόνη OLED 5,8 ιντσών για το Apple iPhone 8 «βλέπει» νέο δημοσίευμα

by George Polyzos • On 06-03-2017 • AT 3:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Apple με το iPhone 6 είχε εισαγάγει την τακτική λανσαρίσματος δύο εκδόσεων του κάθε νέου μοντέλου, με διαφορετική διαγώνιο οθόνης. Φέτος, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε για πρώτη φορά το λανσάρισμα τριών εκδόσεων.

Παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ανακοίνωση, φαίνεται ότι η «τρίτη» συσκευή θα έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το λανσάρισμα του αρχικού iPhone, από τον ίδιο τον Steve Jobs.

Στα παραπάνω συμφωνεί και η ιαπωνική οικονομική εφημερίδα Nikkei, με τη διαφορά ότι μέχρι πρότινος εκτιμούσε ότι το «επετειακό» iPhone 8 θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED και διαγωνίου πέντε ιντσών. Ωστόσο, σε νεότερο δημοσίευμα η μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα στον κόσμο ευθυγραμμίζεται με τις εκτιμήσεις άλλων αναλυτών και θεωρεί ότι το επόμενο, επετειακό iPhone θα έρθει με οθόνη μεγαλύτερη σε σύγκριση με τις δύο άλλες εκδοχές που θα παρουσιαστούν φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα της πρόβλεψη, η Nikkei, υποστηρίζει ότι το iPhone 8 θα έχει OLED οθόνη με διαγώνιο 5,8 ιντσών, ενώ θα υπάρχουν ακόμη το Apple iPhone 7s με οθόνη στις 4,7 ίντσες και το Apple iPhone 7s Plus με οθόνη στις 5,5 ίντσες. Τα δύο τελευταία μοντέλα θα συνεχίσουν να εξοπλίζονται με panels τεχνολογίας LCD.

Πρακτικά, η Nikkei συμφωνεί πλέον με την εκτίμηση της ταϊβανέζικης KGI Securities, και όχι μόνο, ότι θα υπάρχουν τρία iPhone για το 2017, με το ένα από αυτά να έχει οθόνη OLED και διαγώνιο 5,8 ιντσών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η KGI θεωρεί ότι όλα τα μοντέλα της Apple από το 2018 θα χρησιμοποιούν οθόνες τεχνολογίας OLED.

Η τελευταία σημαντική φήμη που έχει κυκλοφορήσει γύρω από το iPhone 8/ iPhone X υποστηρίζει ότι η «πραγματική» οθόνη θα είναι περίπου στις 5,1 ίντσες από το σύνολο των 5,8 ιντσών καθώς το υπόλοιπο θα είναι μια «λειτουργική περιοχή» (function area) η οποία θα αντικαταστήσει το φυσικό home button. Επιπλέον, η KGI θεωρεί ότι θα υπάρχει και εξελιγμένη εμπρόσθια κάμερα με ικανότητα λήψης 3D selfies και αναγνώριση προσώπου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons