Οθόνη 4Κ στον Apple iMac των 21,5 ιντσών

by Nikos Kaimakamis • On 08-09-2015 • AT 1:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

imac

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο iMac με οθόνη διαγωνίου 21,5 ιντσών θα αποκτήσει δυνατότητα απεικόνισης εικόνων σε ποιότητα Ultra High Definition. 

Το μεγάλο μοντέλο iMac με την οθόνη διαγωνίου 27 ιντσών είναι ήδη εξοπλισμένο με οθόνη Retina, ενώ τώρα αναμένεται να υπάρξει βελτίωση και στο μικρότερο μοντέλο των 21,5 ιντσών. Η ανάλυση θα φτάσει στα 4096×2304 pixels, ενώ η πυκνότητα των pixels στην οθόνη θα είναι μεγάλη και αυτό θα έχει ευεργετική επίδραση στην ποιότητα απεικόνισης. Αυτή τη στιγμή τα μοντέλα iMac με οθόνη 21,5 ιντσών έχουν ανάλυση 1920×1080 pixels.

Δεν θα πρέπει να αναμένουμε την σχετική ανακοίνωση για την βελτίωση των iMac να λαμβάνει χώρα στο προγραμματισμένο αυριανό event της Apple, αλλά κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο, με τα πρώτα μοντέλα να εκτιμάται ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους στις αγορές από τον Νοέμβριο και έπειτα. Το παρόν μοντέλο με την οθόνη ανάλυσης Full HD αναμένεται να παραμείνει διαθέσιμο, ενώ όσοι θέλουν ποιότητα 4Κ από τον μικρότερο iMac θα πρέπει να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Μαζί με τη νέα έκδοση του iMac, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και το νέο της λειτουργικό σύστημα, το OS X El Capitan που θα εφοδιάζει τους All In One ηλεκτρονικούς της υπολογιστές από τα τέλη του χρόνου και έπειτα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons