Οθόνη PC 43 ιντσών από την Philips

by Nikos Kaimakamis • On 04-05-2016 • AT 8:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

philips-43-inch-monitor

Το νέο μοντέλο στην οικογένεια Philips Brilliance είναι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει στην κατηγορία των οθονών για έναν υπολογιστή. 

Με τεχνολογία 4Κ Ultra HD LCD και διαγώνιο 43 ιντσών, το νέο μοντέλο της LG προσφέρει αρκετή ανάλυση και χώρο για πολύ απαιτητικές εφαρμογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάλυσή της φτάνει τα 3840×2160 pixels, ενώ προσφέρει γωνία θέασης 178 μοιρών και χρόνο απόκρισης 5 ms. Μέχρι τώρα το μεγαλύτερο μοντέλο που είχε στην γκάμα της η Philips είχε διαγώνιο 40 ιντσών με χρόνο απόκρισης τα 8 ms.

O λόγος αντίθεσης φτάνει τα 50.000.000:1, ενώ η οθόνη της Philips είναι επίσης εξοπλισμένη με ηχεία 7 Watt. Πάνω της υπάρχουν και τέσσερις θύρες USB 3.0. Προσφέρει τον οπτικό πλούτο 1.07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων. Το παζλ της συνδεσιμότητας ολοκληρώνεται με μία θύρα VGA, δύο DisplayPorts και δύο HDMI 2.0. Μία από τις ενδιαφέρουσες λειτουργίες της οθόνης της Philips είναι η MultiView, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση δύο συσκευών για παράλληλη προβολή στην οθόνη. Η εικόνα χωρίζεται αυτόματα στη μέση και έτσι μπορεί κανείς να παίζει ένα game στη μία πλευρά και να βλέπει τα mail του στην άλλη, χρησιμοποιώντας μία κονσόλα και ένα PC.

H μοναδική αυτή οθόνη της Philips πωλείται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και μπορεί να την αποκτήσει κανείς με 799 δολάρια.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons