Οθόνη 3D Touch στο Samsung Galaxy S7

by Nikos Kaimakamis • On 15-12-2015 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung 3d touch galaxy

To Samsung Galaxy S7 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία 3D Touch, όπως και το iPhone 6S της Apple. 

Οι πληροφορίες αυτές για το Samsung Galaxy S7 και την οθόνη που θα αντιδρά ανάλογα με το πόση δύναμη ασκεί πάνω της κάποιος προέρχονται από την Wall Street Journal. Σύμφωνα με την εφημερίδα, θα παρουσιαστούν δύο μοντέλα Samsung Galaxy S7, τα οποία θα είναι εφοδιασμένα με την τεχνολογία αυτή, ενώ το ένα θα έχει απλή οθόνη και το άλλο κυρτή στις άκρες, όπως συμβαίνει και με το Samsung Galaxy S6.

Μία άλλη πληροφορία για το επερχόμενο Samsung Galaxy S7, την επόμενη Android ναυαρχίδα της κορεάτικης εταιρείας, κάνει λόγο για χρήση της τεχνολογίας USB Type C, προκειμένου να επιτυγχάνεται η ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας του κινητού.

Το νέο μοντέλο δεν αποκλείεται να είναι επίσης εξοπλισμένο με scanner της ίριδας του ανθρώπινου ματιού ως εργαλείο βιομετρικής ταυτοποίησης του χρήστη, ενώ δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται και η κάρτα επέκτασης της μνήμης στον βασικό τεχνολογικό εξοπλισμό του Samsung Galaxy S7.

Εκτός από το iPhone, την τεχνολογία 3D Touch μπορεί να βρει κανείς τόσο στο ZTE Axon Mini όσο και στο Huawei Mate S, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που η Samsung θέλει να μπει και αυτή στην εν λόγω κατηγορία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons