Οθόνες Samsung Edge αναμένεται να χρησιμοποιήσει η Oppo

by Nikos Kaimakamis • On 14-06-2018 • AT 10:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί να είναι το σήμα κατατεθέν των Samsung smartphones, αλλά οι OLED οθόνες Edge δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και σε κινητά της Oppo. 

To κόστος και οι τεχνικές δυσκολίες για την εφαρμογή μίας κυρτής οθόνης Samsung Edge καθιστούσε σχεδόν απαγορευτική τη χρήση τους από άλλους κατασκευαστές και έτσι τις συναντούσαμε -μέχρι σήμερα- αποκλειστικά και μόνο σε μέλη της οικογένειας των Galaxy smartphones. Όπως αναφέρει το sammobile, καθώς και κινέζικες πηγές, η Oppo αναμένεται να παρουσιάσει smartphones τα οποία και θα έχουν οθόνες Samsung Edge, πιθανότατα μέσα στον προσεχή Ιούλιο ή Αύγουστο. Γίνεται λόγος για χρήση ενός εύκαμπτου πάνελ διαγωνίου 6.42 ιντσών που θα προμηθευτεί η Oppo από τη Samsung.

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι ένα τέτοιο πάνελ θα εκτοξεύσει στα ύψη την τελική τιμή του προϊόντος της Oppo, αφού ένα απλό πάνελ οθόνης κοστίζει περίπου 20 δολάρια το κομμάτι, ενώ η Edge OLED οθόνη στοιχίζει περίπου 100 δολάρια το κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι η κίνηση της Oppo να προμηθευτεί οθόνες τέτοιας τεχνολογίας αποσκοπεί στη δημιουργία μίας νέας ναυαρχίδας με high end τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Samsung είναι ο κύριος προμηθευτής πάνελ OLED στον κόσμο, καθώς εκείνη είναι ο μόνος προμηθευτής της Apple για τις οθόνες OLED που τοποθετούνται και στο iPhone X.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons