Οθόνες με δυνατότητα φόρτισης smartphones από την Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 27-07-2015 • AT 11:39 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

samsung-SE370-monitor

H Samsung παρουσίασε την πρώτη οθόνη που έχει τη δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα ένα smartphone, το μοντέλο με κωδική ονομασία SE370. 

H νέα οθόνη της Samsung θα είναι διαθέσιμη σε διαστάσεις 23,6 και 27 ιντσών, ενώ θα είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Qi Wireless. Κάτω από το πάνελ της οθόνης υπάρχει μία επιφάνεια πάνω στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε το smartphone σας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία ασύρματης φόρτισης. Η διαδικασία είναι τόσο απλή και δεν απαιτείται κανενός είδους ρύθμιση.

Το Panel είναι τύπου PLS και προσφέρει ανάλυση 1920×1080 pixels με χρόνο απόκρισης 4 ms, ενώ η φωτεινότητα είναι στα 250 cd/m2 για το μοντέλο των 23,6 ιντσών και στα 300 cd/m2 για το μοντέλο των 27 ιντσών. Ο λόγος αντίθεσης είναι 1000:1, ενώ η γωνία θέασης είναι 178 μοίρες. Υπάρχει πλήρης συμβατότητα με Windows 10 και Mac, ενώ διαθέτει θύρα HDMI 1.4, DP και D-Sub.

samsung_wireless_charging_monitor

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μοντέλο οθόνης της Samsung είναι εφοδιασμένο με την τεχνολογία AMD anti-flicker, η οποία βοηθά την εκτέλεση εφαρμογών gaming, μαζί με ειδικό gaming mode. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία έναρξης διάθεσης των οθονών της Samsung, ούτε οι τιμές στις οποίες θα ξεκινήσει η εμπορική τους πορεία, ενώ το νέο μοντέλο στις δύο διαστάσεις του θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη IFA.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons