Ψήφος εμπιστοσύνης

by Stefanos Kofopoulos • On 15-06-2005 • AT 2:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (μπλέ, κόκκινη, πράσινη, κίτρινη, προτοκαλί) αν μπορούσε να καθαρίσει την Ομόνοια από τους ναρκωμανείς. Τα καταφέρατε στους Ολυμπιακούς, γιατί δεν προσπαθείτε και τώρα;

Θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (μπλέ, κόκκινη, πράσινη, κίτρινη, προτοκαλί) αν δεν έσκαβε και μπάλωνε τους δρόμους με τον συνηθισμένα άθλιο ελληνικό τρόπο.

Θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (μπλέ, κόκκινη, πράσινη, κίτρινη, προτοκαλί) αν τα στελέχη της διέθεταν το 1% από το πάθος του “σκληρού αγώνα” στα έδρανα της βουλής ή/και πριν τις εκλογές, για να έχουμε λίγο καλύτερα σχολεία, πανεπιστήμια, καθηγητές και δασκάλους.

Θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (μπλέ, κόκκινη, πράσινη, κίτρινη, προτοκαλί) αν τα νοσοκομεία ήταν νοσοκομεία.

Θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (μπλέ, κόκκινη, πράσινη, κίτρινη, προτοκαλί) αν η γρήγορη πρόσβαση (DSL) στο internet και η τεχνολογία ήταν προσιτή, οικονομική και εξυπηρετούσε αντί να ταλαιπωρεί.

Θα δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (μπλέ, κόκκινη, πράσινη, κίτρινη, προτοκαλί) αν… αυτά είναι αρκετά για τη δική μας ψήφο εμπιστοσύνης!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons