Οργάνωση saved posts σε συλλογές στο Instagram

by Nikos Kaimakamis • On 18-04-2017 • AT 12:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Instagram αποκτά ένα στοιχείο που θυμίζει Pinterest με τη δυνατότητα οργάνωσης των saved posts σε προσωπικές συλλογές. 

Ο κάθε χρήστης του Instagram θα μπορεί να οργανώνει το υλικό που αποθηκεύει ανάλογα με τις προτιμήσεις του, καθώς εισάγεται το στοιχείο των private collections, όπως τις ονομάζει το κοινωνικό δίκτυο, οι οποίες αποτελούν πρακτικά φακέλους τους οποίους θα μπορεί να βλέπει όποτε το επιθυμεί ο κάθε χρήστης. Μόλις αποθηκεύει κανείς ένα post στο Instagram, το κοινωνικό δίκτυο θα τον ρωτά εάν θέλει να δημιουργήσει ένα νέο φάκελο με μια νέα συλλογή ενδιαφερόντων.

Συλλογές και φάκελοι θα μπορούν να δημιουργηθούν τόσο από τα νέα posts όσο και από όσα είναι ήδη αποθηκευμένα στο λογαριασμό του χρήστη. Η δυνατότητα αποθήκευσης των posts στο Instagram είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Δεκέμβριο και τώρα το Instagram εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το νέο του χαρακτηριστικό. Την τελευταία εβδομάδα, το Instagram κάνει μια σειρά από updates στις υπηρεσίες του σε μια προσπάθεια να δώσει κάτι καινούριο στον κάθε χρήστη του.

Η νέα δυνατότητα αφορά στην έκδοση 10.17 του Instagram που ξεκινά σταδιακά να είναι διαθέσιμη ως πακέτο αναβάθμισης στα διαδικτυακά καταστήματα εφαρμογών για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons