Η Oprah Winfrey στο YouTube επίσημα. Το internet αλλάζει

by Stefanos Kofopoulos • On 06-11-2007 • AT 12:23 am • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Ophra on YouTube

Καθημερινά ο κόσμος αλλάζει, η Γη δεν σταματάει ούτε λεπτό να περιστρέφεται γύρω από τον ευατό της και τον ήλιο και όλοι ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Υπάρχουν όμως στιγμές που ο χρόνος φαίνεται να παγώνει ακαριαία, τόσο λίγο ή πολύ, όσο χρειάζεται για να συνειδητοποιήσει κάποιος ότι η Oprah Winfrey απέκτησε το δικό της κανάλι στο YouTube. Δυστυχώς δεν έχουν βρει το όνομα ακόμα αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα αφού το Ophra on YouTube κολλάει μια χαρά.

Σύμφωνα με την ίδια την Oprah στο βίντεο που θα δείτε στην συνέχεια, το κανάλι θα προσφέρει περιεχόμενο από παρασκήνια και από το κινητό που χρησιμοποιεί η ίδια την ώρα της εκπομπής αλλά και κατά την διάρκεια των διαλλειμάτων. Θα υπάρχουν επίσης συνεντεύξεις με αρκετές και πολύ γνωστές online προσωπικότητες όπως οι founders του YouTube, ο Paul Potts, η Esmee Denters και άλλοι.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μάλιστα η υπερκατίνα στο Internet! Να χαρώ εγώ πρόοδο!

  Άντε ρε… με το καλό και οι Δρούζα/Στεφανίδου/Λαμπίρη on Youtube να μαθαίνουμε για όλα τα σοβαρά θέματα που παρουσιάζουν (Αντίχρηστους, φραπελιές, UFO, κλπ)

 2. Sosta ta leei o Nikos…

 3. @Νικόλας: Είναι στο χέρι σου αν θα το δεις ή όχι.. κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 4. Σε λίγο οι συγγραφείς θα διαβάζουν τις ιστορίες τους, οι ποιητές θα απαγγέλουν στο διαδίκτυο, οι ανάδραση των θεατών θα είναι άμεση και οι βιβλιοθήκες..θα είναι είδος μάλλον μουσειακό.

 5. @Κaterina: Οι βιβλιοθήκες ψηφιοποιούνται ήδη και έχει ξεκινήσει και στην Ελλάδα αντίστοιχη προσπάθεια.

 6. @anisixos: Γιατί να μην κερδίζουν, μέσα από online πωλήσεις?

 7. Αυτό το “είναι στο χέρι σου” το έχω βαρεθεί… Έχει καταντήσει η δικαιολογία για κάθε ηλιθιότητα που μας σερβίρουν. Αυτό και το “αφού το θέλει ο κόσμος!”.

  Και το animal planet βλέπει ο κόσμος, αλλά όλο Λαμπίρη και Λαμπιροεκπομπές μας σερβίρουν. Επίσης ο κόσμος γουστάρει τη τσόντα, γιατί δεν προβάλουν σκληρό πορνό 8-11 το πρωί αντί να βλέπω τους γελοίους της πρωινής ζώνης;!

 8. @Νικόλας: Τί ακριβώς είναι δικαιολογία η πραγματικότητα ότι μπορεις να δεις ό,τι θέλεις αν το θέλεις;

  Φαντάζομαι ότι το πορνό στην πρωινή ζώνη δεν επιτρέπεται γιατί είναι προσιτό στα πιτσιρίκια. Πορνό παίζει η τηλεόραση softcore και κάτι παραπάνω στα διάφορα τοπικά κανάλια το βράδυ.

Top

Show Buttons
Hide Buttons