Το OnePlus 6 θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845 και 8GB RAM

by George Polyzos • On 04-04-2018 • AT 2:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το επερχόμενο OnePlus 6 θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB μνήμης RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256GB σύμφωνα με τον συνιδρυτή της OnePlus, Pete Lau.

Σε ανάρτησή του στο φόρουμ της OnePlus ο εκ των ιδρυτών της εταιρείας ανέφερε ότι ο συνδυασμός αποθηκευτικού χώρου, μνήμης και επεξεργαστικής ισχύος θα επιτρέπει στην επόμενη συσκευή της εταιρείας να πραγματοποιεί streaming 4K βίντεο ή να παίζει τίτλους όπως το PUBG χωρίς προβλήματα.

Μάλιστα, ο Pete Lau ανάφερε χαρακτηριστικά ότι οι πιθανότητες να «παγώσει» η συσκευή κάνοντας τα παραπάνω είναι λιγότερες από 0,1% ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η ταχύτητα και η ευκολία που φέρνει σε πέρας τις λειτουργίες του καθιστούν την εμπειρία χρήσης του OnePlus 6 «ανάλαφρη».

Ο έτερος ιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, ανέφερε ότι η νέα συσκευή θα διαθέτει εγκοπή στα πρότυπα του iPhone X. Την ίδια στιγμή διαρροές εικόνων δείχνουν την συσκευή να διαθέτει υποδοχή για χρήση ενσύρματων ακουστικών ενώ ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος φαίνεται να βρίσκεται στην πλάτη.

Άγνωστο παραμένει το πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το OnePlus 6 αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι αυτό θα γίνει τον Ιούνιο, όπως είχε συμβεί και πέρυσι με την περίπτωση του OnePlus 5.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons