Όμιλος ΟΤΕ: Υψηλές επιδόσεις για το περιβάλλον το 2015

by George Polyzos • On 05-06-2016 • AT 9:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Omilos-OTE-Pagkosmia-Imera-Perivallontos-2016

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Όμιλος ΟΤΕ προχώρησε σε ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της περιβαλλοντικής του πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος ΟΤΕ το 2015 πέτυχε μείωση 10% των άμεσων και έμμεσων εκπομπών Αερίων Φαινομένου του Θερμοκηπίου (ΑΦΘ), καταγραφή για πρώτη φορά των έμμεσων εκπομπών ΑΦΘ που προκύπτουν από τη χρήση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών από τους πελάτες και εναλλακτική διαχείριση του 90% των παραγόμενων απορριμμάτων.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, όσοι καταναλωτές ανακυκλώσουν από 2/6 έως 16/6 στο δίκτυο καταστημάτων Cosmote-Γερμανός κινητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, smartphones και tablets) θα μπορούν να αγοράσουν ένα smartphone ή tablet έως 20 ευρώ φθηνότερα.

Το σύνολο των δράσεων και πρωτοβουλιών του Ομίλου OTE για το Περιβάλλον, καθώς και για την Κοινωνία, τους Εργαζομένους και την Αγορά, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κοινό, με την online έκδοση του Ετήσιου Απολογισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης 2015.

Η κα Ντέπη Τζιμέα, Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ, δήλωσε σχετικά: «Στρατηγικός στόχος του Ομίλου ΟΤΕ είναι η βιώσιμη επιχειρηματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορεί παρά το περιβάλλον να είναι στο επίκεντρο. Έτσι, ελαχιστοποιούμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τις δραστηριότητές μας, διαθέτουμε προϊόντα και υπηρεσίες για την αύξηση της παραγωγικότητας και την προστασία του περιβάλλοντος, και προσπαθούμε σταθερά να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και την καινοτομία, επιδιώκουμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons