Το Olympus Air A01 μετατρέπει το smartphone… σε κάμερα

by Nikos Kaimakamis • On 06-02-2015 • AT 4:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Olympus Air

Το Olympus Air A01 είναι ένα αξεσουάρ για την κάμερα του smartphone, το οποίο υπόσχεται να βελτιώσει κατά πολύ την διαδικασία λήψης φωτογραφιών. Το Olympus Air A01 έρχεται να ανταγωνιστεί το Sony QX1, ως ένα φωτογραφικό module που κουμπώνει στο πίσω μέρος ενός smartphone και βελτιώνει κατά πολύ τις φωτογραφικές επιδόσεις της κάθε συσκευής. Η αφαιρούμενη μονάδα έχει ενσωματωμένο έναν φακό 16 Megapixel, ενώ ο αισθητήρας είναι τεχνολογίας Live MOS και μπορεί με μία φόρτιση να τραβήξει περίπου 320 φωτογραφίες.

Το αξεσουάρ αυτό θα είναι αρχικά διαθέσιμο στην Ιαπωνία, όπου η τιμή του δεν πρόκειται να ξεπερνά τα 300 ευρώ. Το βάρος του Olympus Air A01 είναι 147 γραμμάρια. Έχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών σε ριπές 10 frames per second, ενώ η ταχύτητα του κλείστρου φτάνει το 1/16000 και το οπτικό zoom φτάνει το 3x, επομένως, γίνεται εμφανές ότι οι τεχνικές δυνατότητες ενός μέσου smartphone βελτιώνονται αισθητά.

Η σύνδεση του Olympus Air A01 γίνεται υπό γωνία, προκειμένου να μπορούν τα smartphones να στέκονται σε ένα τρίποδο για ακόμα καλύτερα φωτογραφικά αποτελέσματα. Το αξεσουάρ έχει WiFi σύνδεση. Όλα τα στοιχεία χειρισμού του αποσπώμενου φακού γίνονται μέσω του smartphone, μέσω ενός ειδικού app της Olympus που μπορεί κανείς να κατεβάσει από τα κεντρικά καταστήματα εφαρμογών για τις βασικές πλατφόρμες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons