Όλος ο κόσμος είναι ένας υπολογιστής, σύμφωνα με τον CEO της Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 04-06-2018 • AT 9:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

O CEO της Microsoft, Satya Nadella θεωρεί ότι όλος ο κόσμος μας μπορεί πλέον να οριστεί ως ένα μεγάλο πληροφοριακό σύστημα. 

Σύμφωνα με τη συλλογιστική του επικεφαλής της Microsoft, Satya Nadella, η διευρυμένη χρήση του cloud computing, η άνοδος της Τεχνητής Νοημοσύνης και το Internet of Things είναι μερικά στοιχεία πάνω στα οποία βασίζει τη συλλογιστική του ότι ο κόσμος μας γίνεται ψηφιακός και μπορεί να θεωρηθεί ως ένας μεγάλος ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Για τον Satya Nadella, η ψηφιακή τεχνολογία διεισδύει σε κάθε τομέα της πραγματικής ζωής, με διάφορους τρόπους και αυτό είναι ένα στοιχείο που αποδεικνύεται από την υιοθέτηση συστημάτων όπως το Microsoft Azure, το οποίο έχει σημειώσει άνοδο της τάξης του 93% σε σχέση με το παρελθόν.

Υψηλά είναι και τα ποσοστά της χρήσης του machine learning, ένα ακόμα στοιχείο που χρησιμοποιεί ο Satya Nadella ως υπόβαθρο για τη συλλογιστική του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι τομείς του cloud computing, της Τεχνητής Νοημοσύνης και του machine learning είναι εκείνοι πάνω στους οποίους δίνει πλέον έμφαση η Microsoft για τη διαμόρφωση των τελικών προϊόντων της.

Με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, o Satya Nadella, θεωρεί ότι θα μπορέσει να γίνει η επιτυχημένη διασύνδεση των τελικών προϊόντων της Microsoft, ένα από τα ζητούμενα στον κόσμο του συνεργατικού computing και του Internet of Things.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons