Ολοκληρώθηκε η συνένωση μεταξύ των εταιρειών Dell και EMC

by George Polyzos • On 07-09-2016 • AT 4:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Newsroom

Precision 5510 Touch Mobile Workstations

Η Dell Technologies ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της EMC Corporation, δημιουργώντας μία οικογένεια επιχειρήσεων που θα περιλαμβάνει τις Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream και VMware.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Dell, η νέα οικογένεια επιχειρήσεων «προσφέρει τις απαραίτητες υποδομές για τους οργανισμούς, ώστε να κτίσουν το ψηφιακό τους μέλλον, να μετασχηματίσουν την τεχνολογία πληροφορικής και να προστατέψουν το πολυτιμότερό τους περιουσιακό στοιχείο, την πληροφορία».

Ο νέος όμιλος, αξίας 74 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δημιουργεί ένα εκτεταμένο τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο, στους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς του κλάδου και συγκεκριμένα στους τομείς hybrid cloud, software-defined data center, converged υποδομές, υπηρεσίες platform-as-a-service, ανάλυση δεδομένων, φορητότητα και κυβερνοασφάλεια.

Η Dell Technologies συνδυάζει τη δύναμη της Dell, στην αγορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με τη δύναμη της EMC στους μεγάλους οργανισμούς και είναι κορυφαία σε πολλούς από τους σημαντικότερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς τεχνολογίας πληροφορικής, αξίας 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανόμενων 20 ηγετικών θέσεων στα τεταρτημόρια Gartner Magic Quadrants, και ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερες από 20.000 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες και εφαρμογές.

Ο Michael Dell, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dell Technologies, δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην αυγή της επόμενης βιομηχανικής επανάστασης. Ο κόσμος μας γίνεται ολοένα και ευφυέστερος και πιο δικτυωμένος, κάθε λεπτό που περνά, και εν τέλει θα συνδυαστεί με το απέραντο Internet of Things, προλειαίνοντας το δρόμο για τους πελάτες μας, ώστε να πραγματοποιήσουν απίστευτα πράγματα. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε την Dell Technologies. Διαθέτουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το ταλέντο και την παγκόσμια κλίμακα, για να γίνουμε καταλύτης για την αλλαγή και για να κατευθύνουμε τους πελάτες, μικρούς ή μεγάλους, στο ψηφιακό τους ταξίδι».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons