Ολοκλήρωση του Intel Technology Conference 2014

by George Polyzos • On 12-11-2014 • AT 11:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ITC_2014_c

Η Intel διοργάνωσε την Intel Technology Conference, για το κανάλι των συνεργατών της, όπου παρουσιάστηκαν πληθώρα λύσεων και συσκευών που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες απαιτήσεις των καταναλωτών και των επιχειρήσεων. 

Αντικείμενο των παρουσιάσεων της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη της Intel αλλά και ομιλητές των χορηγών της εκδήλωσης, ήταν οι νεότερες τεχνολογίες και τα προϊόντα που βασίζονται σε αυτές.

Συνεργάτες της Intel, μεταξύ των οποίων πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, υποστήριξαν χορηγικά την εκδήλωση και συμμετείχαν στον εκθεσιακό χώρο παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τα οποία βασίζονται στις τεχνολογίες της Intel.

Την εκδήλωση υποστήριξαν από τη θέση του Platinum sponsor η Microsoft και η HP, ενώ οι εταιρείες Dell, D-Link and Lenovo από τη θέση του Gold sponsor. Οι εταιρείες Gigabyte, MSI και Toshiba και οι τρεις διανομείς της Intel στην Ελλάδα, InfoQuest, Enet Solutions-Logicom και Oktabit, υποστήριξαν την εκδήλωση από τη θέση του Silver sponsor.

ITC_2014_b

Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε ο κ. John Sumner, European Union Region-Channel Sales Manager, ο οποίος αναφέρθηκε στο εύρος των τεχνολογιών και των λύσεων της Intel από το χώρο του desktop, έως τον κόσμο των server και από τις υπερφορητές λύσεις για κινητά τηλέφωνα, έως τις τεχνολογίες που επιτρέπουν τη δημιουργία του οικοσυστήματος για το διαδίκτυο των πραγμάτων- Internet of Things.

Περισσότεροι από 250 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τους platinum και golden χορηγούς της εκδήλωσης, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νεότερα προϊόντα που βασίζονται στις τεχνολογίες της Intel, αλλά και τα προγράμματα που έχει αναπτύξει σχετικά την ασφάλεια και την εκπαίδευση.

Το κανάλι συνεργατών της Intel στην Ελλάδα αριθμεί περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις, οι οποίες μεταπωλούν προϊόντα τεχνολογίας, παρέχοντας λύσεις σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.

Η Intel, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος συνεργατών της, παρέχει εργαλεία εκπαίδευσης, τεχνικής υποστήριξης και προώθησης πωλήσεων, βοηθώντας τους συνεργάτες της να σχεδιάσουν λύσεις που βασίζονται στις τεχνολογίες Intel.

Εκτός από τους επεξεργαστές της, η Intel διαθέτει επίσης στο κανάλι προϊόντα, όπως μονάδες αποθήκευσης τεχνολογίας SSD, προϊόντα για servers, αλλά και την καινοτόμα πλατφόρμα Next Unit of Computing (NUC),  η οποία περιλαμβάνει την πλήρη λειτουργικότητα ενός επιτραπέζιου υπολογιστή σε μια μονάδα με μικρές διαστάσεις αλλά και προϊόντα λογισμικού ασφαλείας  McAfee, από την Intel Security τα οποία προστατεύουν τα δεδομένα οικιακών καταναλωτών ή εταιρειών σε οποιαδήποτε συσκευή τους.

[Δ.Τ. Intel]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons