Ολοκληρωμένο 4K πακέτο ψυχαγωγίας από την LG Electronics

by George Polyzos • On 20-06-2016 • AT 9:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG SUPER UHD TV

Η LG Electronics αυτό το καλοκαίρι προσφέρει στους καταναλωτές ένα ολοκληρωμένο πακέτο που θα απογειώσει την οικιακή τους ψυχαγωγία, με την αγορά μίας τηλεόρασης από τη σειρά LG OLED 4K ή τη σειρά LG SUPER UHD TV.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά μίας τηλεόρασης από τη σειρά LG OLED 4K (μοντέλα EG920V, EC970, B6, C6, E6, G6) ή από τη σειρά LG SUPER UHD TV (μοντέλα UH77,UH85,UH95) η LG Electronics κάνει δώρο ένα 4Κ Blu Ray player (BP735) και την ταινία ‘Captain Phillips’ με ανάλυση 4Κ.

Οι LG SUPER UHD τηλεοράσεις με ανάλυση 4K, τέσσερις φορές καλύτερη από την ανάλυση Full HD, προσφέρουν εξαιρετική ευκρίνεια και έντονες λεπτομέρειες, δημιουργώντας μια απόλυτα καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία θέασης ανεβάζοντας τις προσδοκίες για την οικιακή ψυχαγωγία σε νέα επίπεδα. Η τεχνολογία ColorSUPER και WCG επιτρέπει στους καταναλωτές να βλέπουν τα πάντα με μεγαλύτερο ρεαλισμό και βάθος, ενώ η οθόνη IPS υψηλής ευκρίνειας αποδίδει πραγματικά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία.

LG OLED 4K

Επιπλέον, τα μοντέλα των LG OLED 4K τηλεοράσεων, κατασκευασμένα για να εντυπωσιάσουν με υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά προσφέρουν το βαθύτερο μαύρο και τα πιο φωτεινά και ζωντανά χρώματα από ποτέ, ενώ η 4Κ ανάλυση με 8,3 εκατομμύρια pixel, έχουν ως αποτέλεσμα την προβολή εικόνας εκπληκτικής ευκρίνειας και εξαιρετικής λεπτομέρειας. Τέλος, η λεπτή και ελαφριά σχεδίασή τους επιτρέπει είτε την επιτραπέζια ή την επιτοίχια τοποθέτηση ενώ το ενσωματωμένο σύστημα ήχου σχεδιασμένο από τους ειδικούς στον ήχο harman/kardon παρέχει πλούσιο, κινηματογραφικό ήχο ολοκληρώνοντας την απόλυτη εμπειρία θέασης.

LG 4K Action Pack promo

Οι καταναλωτές είτε επιλέξουν κάποιο από τα μοντέλα της σειράς τηλεοράσεων LG SUPER UHD ή της σειράς LG OLED 4K θα λάβουν 2 δώρα από την LG, το 4K Blu Ray player (BP735) με μοναδικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως το Private Sound Mode 2.0, το ULTRA HD Up-Scaling, την Αναπαραγωγή 3D, το MIRACAST, το Wi-Fi Direct και το Smart Entertainment–Smart TV καθώς και το αριστοτεχνικό θρίλερ σύγχρονης πειρατείας με τον Τομ Χανκς, Captain Phillips.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons