Ολοκληρωμένη λύση σύνδεσης στο Internet από την D-Link

by George Polyzos • On 12-03-2015 • AT 11:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

internet

Η D-Link παρουσίασε το DSL-3590L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router, μία λύση που προσφέρει στους χρήστες σύνδεση υψηλών ταχυτήτων στο Internet.

Πρόκειται για ένα modem router που ενσωματώνει την τεχνολογία Wireless AC και λόγω του ενσωματωμένου modem ADSL2+, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για το Internet. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνει την προηγμένη τεχνολογία AC SmartBeam, η οποία αυξάνει την κάλυψη του ασύρματου δικτύου και δίνει τη δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να περιηγείται στο Internet, να κάνει streaming μουσικής, να παρακολουθεί HD βίντεο, από ακόμη περισσότερες συσκευές, σε περισσότερα σημεία και, όλα αυτά, ταυτόχρονα.

DLink-DSL-3590L_A1

Καθώς υποστηρίζει την υπηρεσία mydlink αλλά και τη δωρεάν εφαρμογή mydlink SharePort, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει και να διαχειρίζεται το δίκτυό του απ’ οπουδήποτε, καθώς και να κάνει streaming και να μοιράζεται αρχεία πολυμέσων – όπως βίντεο, μουσική κ.α.

Συμβατό με όλα τα πρωτόκολλα ασύρματης σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου του ευρέως χρησιμοποιούμενου Wireless N, καθώς και του πιο πρόσφατου Wireless AC, το DSL-3590L προσφέρει συνδυαζόμενες ασύρματες dual-band ταχύτητες, έως και 1.9Gbps στα 2.4GHz και στα 5GHz. Έτσι, εγγυάται την καλύτερη δυνατή απόδοση ασύρματου δικτύου και για παλιότερες συσκευές.

Επιπλέον, διαθέτει Gigabit WAN και LAN θύρες, για ενσύρματες συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων, καθώς και δυο θύρες USB (1 x USB 3.0 και 1 x USB 2.0) για σύνδεση και διαμοιρασμό σε συσκευές αποθήκευσης και εκτυπωτές.

Το ενσωματωμένο ADSL2+ modem βοηθά στην «αποσυμφόρηση» του σπιτιού, καθώς η τηλεφωνική γραμμή που παρέχει την σύνδεση στο Internet συνδέεται απευθείας στην συσκευή. Οι χρήστες που διαθέτουν μια καλωδιακή σύνδεση ή σύνδεση οπτικής ίνας, μπορούν να ρυθμίσουν μια θύρα LAN να λειτουργεί ως θύρα WAN.

Εκτός από τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης, παρέχει επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας, αποτρέποντας ανεπιθύμητους εισβολείς και άλλες κακόβουλες απειλές. Συγκεκριμένα, οι ασύρματες κρυπτογραφήσεις WPA και WPA2 προστατεύουν το δίκτυο από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες, ενώ το ενσωματωμένο firewall αποτρέπει εξωτερικές απειλές. Τέλος, υπάρχει η επιλογή του Wi-Fi Protected Setup (WPS), η οποία επιτρέπει την ασφαλή σύνδεση συσκευών με το πάτημα ενός κουμπιού.

[Δ.Τ. D-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons