Ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματης δικτυακής κάλυψης για επιχειρήσεις

by George Polyzos • On 09-04-2015 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η TP-Link προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ασύρματη δικτυακή κάλυψη εξωτερικών και μεγάλης έκτασης χώρων για επιχειρήσεις.

Πιο αναλυτικά, με τη χρήση των δικτυακών προϊόντων της TP-Link, καλύπτονται πλήρως οι απαιτήσεις δικτυακής κάλυψης και παροχής WiFi σε χώρους ξενοδοχείων, εστιατορίων, καταστημάτων, αλλά και επιχειρήσεων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, αποθηκών, σταθμών διανομής, φόρτωσης και ανεφοδιασμού εταιρικών οχημάτων, συνεδριακών και εκθεσιακών αιθουσών κ.ο.κ, για χρήσεις, είτε από πελάτες, είτε από υπαλλήλους και προσωπικό της ίδιας της επιχείρησης.

TP-LINK_CPE210

Ασύρματο Access Point Εξωτερικού Χώρου TP-Link CPE210

Το TP-Link CPE210 γεφυρώνει δικτυακά εξωτερικούς χώρους της επιχείρησης, παρέχοντας ισχυρό και σταθερό σήμα στην μπάντα συχνοτήτων των 2,4GHz με ταχύτητες μέχρι και 300Mbps. Με την ενσωματωμένη κεραία υψηλής απολαβής 15dBi, το TP-Link CPE210 καλύπτει αποστάσεις 5 και πλέον χιλιομέτρων, δημιουργώντας μια ευρεία ομπρέλα δικτυακής κάλυψης σε μια συστοιχία, η οποία μπορεί να επεκταθεί μελλοντικά, με την προσθήκη επιπλέον σταθμών αναμετάδοσης.

Ασύρματο access point οροφής TP-Link EAP120

Το TP-Link EAP120 είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό και ευέλικτο access point που τοποθετείται στην οροφή ή επιτοίχια, δημιουργώντας μια ομπρέλα WiFi, με την οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες δικτύωσης μιας επιχείρηση σε έναν εκτεταμένο εσωτερικό χώρο. Μπορεί να ρυθμιστεί σε λειτουργία συστοιχίας μαζί με άλλες ομοειδείς συσκευές, καθώς και για την παροχή WiFi σε συγκεκριμένους διαπιστευμένους πελάτες, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση για χρήσεις σε γραφεία, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς ή συνεδριακούς χώρους κ.ο.κ.

TP_LINK_EAP120

Ασύρματο USB adapter υψηλής απολαβής TP-Link TL-WN822N

Το TP-Link TL-WN822N επεκτείνει την εμβέλεια ασύρματης λήψης ενός εταιρικού υπολογιστή, είτε αυτός είναι desktop PC, ή laptop, καλύπτοντας ειδικές περιπτώσεις, όπου η ισχύς του ενσωματωμένου ασύρματου adapter του υπολογιστή δεν επαρκεί, ή δεν υφίσταται. Προσφέρει συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων, μέχρι 300Mpbs και μπορεί να καλύψει ιδιαίτερες περιπτώσεις, εντός της επιχείρησης, όπως π.χ. την ασύρματη σύνδεση υπολογιστών μιας απομακρυσμένης αποθήκης, ενός γραφείου κινήσεως, πρατηρίου, σταθμού ανεφοδιασμού, φόρτωσης κ.ο.κ.

TP-LINK_TL-WN822N

Pharos Control: client-server software κεντρικής διαχείρισης όλων των εγκατεστημένων δικτυακών συσκευών TP-Link

Με τη χρήση του Pharos Control, ο διαχειριστής του τμήματος ΙΤ μιας επιχείρησης, έχει στη διάθεσή του ένα εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση, σύστημα κεντρικής παρακολούθησης της λειτουργίας όλων των δικτυακών συσκευών TP-Link.

Το software εγκαθίσταται ως υπηρεσία server και είναι σχεδιασμένο ώστε να τρέχει αδιάλειπτα, παρέχοντας ανά πάσα στιγμή πρόσβαση, από οποιοδήποτε εταιρικό υπολογιστή client. Ο διαχειριστής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Pharos Control ακόμη και μέσω του Internet, έτσι ώστε να μπορεί να προβαίνει σε εργασίες παρακολούθησης και συντήρησης του δικτύου, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Διαθεσιμότητα

Όλα τα παραπάνω προϊόντα της TP-Link είναι άμεσα διαθέσιμα από τα σημεία λιανικής πώλησης και καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών. Το TP-Link CPE210 κοστίζει 69,90 ευρώ, το EAP120 139,90 ευρώ και το TL-WN822N 27,90 ευρώ.

[Δ.Τ. TP-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons