Νέοι Olloclip 3-σε-1 φακοί για iPhone 5s, iPhone 5

by Stefanos Kofopoulos • On 10-12-2013 • AT 7:43 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Νέοι Olloclip 3-σε-1 φακοί για iPhone 5s, iPhone 5

Νέα σειρά φακών Olloclip 3-σε-1 για όσους φωτογραφίζουν με το iPhone 5s και το iPhone 5 σε macro mode. Οι τρεις νέοι φακοί ακολουθούν το κλασσικό design Olloclip αλλά προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις.

Αν προτιμάς να βγάζεις πολύ κοντινές φωτογραφίες σε σημεία και λεπτομέρειες που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να διακρίνει, οι νέοι φακοί της Olloclip είναι αυτό που ζητάς. Προσφέροντας 7x macro, 14x macro, 21x macro στο γνωστό πακέτο για γρήγορη αλλαγή της Olloclip, οι νέοι φακοί μετατρέπουν το iPhone 5S και το iPhone 5 σε απίστευτες φωτογραφικές μηχανές για πολύ κοντινά πλάνα.

Οι νέες δυνατότητες του Olloclip 3-σε-1 έρχονται με σημαντικό κόστος. Η τιμή είναι 70 δολάρια πλέον τα μεταφορικά εκτός και αν βρεθείτε στην Αμερική. Όσοι ενδιαφέρονται για φωτογραφία θα εκτιμήσουν την επιπλέον λεπτομέρεια που ο φακός του iPhone 5S και του iPhone 5 δεν μπορεί να πιάσει.

Νέοι Olloclip 3-σε-1 φακοί για iPhone 5s, iPhone 5

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Να μου λείπει…

 2. Το ότι αν βγάλεις photo με το 5s με φλας περιμενεις 3-4 δευτερόλεπτα και βγαίνει και θολή στο τέλος δεν κοιτάζουν να το διορθώσουν οι φακοί της έλλειπαν

  • Το σχόλιο σου δείχνει άγνοια της πραγματικότητας. Το iPhone 5S χρησιμοποιεί True Tone flash για να βγάλει φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει ότι τα 2 LED διαφορετικού χρώματος πρώτα ανάβουν ώστε να αναλύσει το iPhone 5S την εικόνα και μετά βγάζουν την φωτογραφία με την σωστή θερμοκρασία χρώματος και την σωστή ένταση που μπορεί να ξεπεράσει τους 1000 διαφορετικούς συνδυασμούς. Σε προκαλώ να βγάλεις ό,τι φωτογραφία θέλεις με iPhone 5S και True Tone φλας και ανταγωνιστικό smartphone και να τις συγκρίνουμε μετά.

 3. Αν καταλάβω καλα αυτού ο πράγμα εχει mega pixels δλδ το iphone που ειχε 8 μπορει αυτη η κάμερα να του δίνει καλύτερη ανάλυση με μεγαλύτερα mega pixels?

  • Καλησπέρα Βασίλη,
   το συγκεκριμένο εξάρτημα απλά δίνει τη δυνατότητα καλύτερων κοντινών λήψεων, προφανώς δεν “αυξάνει” την ήδη υπάρχουσα ανάλυση της κάμερας της συσκευής.
   Υπάρχει σχετικό link στο άρθρο που είναι αρκετά κατατοπιστικό.

Top

Show Buttons
Hide Buttons