Όλες οι συσκευές της Apple που θα πάρουν το νέο λειτουργικό iOS 11

by Nikos Kaimakamis • On 08-06-2017 • AT 10:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To iOS 11 έχει παρουσιαστεί από την Apple στο ετήσιο συνέδριό της και τώρα ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση των συσκευών που θα το αποκτήσουν. 

Το iOS 11, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Apple θα ξεκινήσει να διατίθεται σε διάφορες συσκευές από το φθινόπωρο του 2017 και έπειτα. Συμβατά με το νέο λειτουργικό σύστημα θα είναι όλα τα iPhone από το 5S και μεταγενέστερα, όλα τα μοντέλα του iPad Air και τα iPad Pro tablets, εννοείται το iPad του 2017, το iPad Mini 2 και τα μεταγενέστερα iPad Mini, καθώς και η 6η γενιά του iPod Touch.

To Phone Arena τονίζει το γεγονός ότι το iPhone 5S, παρόλο που είναι ένα μοντέλο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013, εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα των μοντέλων που θα πάρουν το νέο λειτουργικό σύστημα, στοιχείο που δείχνει ότι η Apple δεν θέλει να το εγκαταλείψει. Θα πρέπει, παρόλα αυτά, να σημειωθεί ότι δεν θα είναι όλα τα χαρακτηριστικά του iOS 11 διαθέσιμα στο iPhone 5S, το οποίο δεν θα μπορεί να εκτελεί μεταφορές χρημάτων μεταξύ προσώπων, μέσω του Apple Pay.

Αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη από το iPhone 6 και σε μεταγενέστερα μοντέλα του smartphone της Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons