Όλες οι νέες αλλαγές στο Facebook

by Nikos Kaimakamis • On 03-10-2014 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Αλλαγές επιφυλάσσει το Facebook στους χρήστες του, με την έμφαση να δίνεται σε όσους το χρησιμοποιούν από το Android ή το iOS κινητό τους. 

Οι χρήστες αυτοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν like σε ένα άρθρο ή άλλο περιεχόμενο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στην desktop εφαρμογή του πλέον δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο οι developers μπορούν να ενσωματώσουν ένα κουμπί Like στις εφαρμογές που φτιάχνουν για Android και iOS κινητά και να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού που τις χρησιμοποιεί.

Το κουμπί του Like για τους Mobile χρήστες είναι πλέον εδώ και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σε παλιές και νέες εφαρμογές που θα βλέπουμε στην οθόνη του Android ή iOS smartphone μας.

Παράλληλα, το Facebook ανακοίνωσε ότι διαφόρων ειδών κοινωνικά πειράματα και έρευνες θα γίνονται υπό το καθεστώς αυστηρότερων κανόνων και αρχών. Το κοινωνικό δίκτυο παραδέχτηκε τα μέχρι τώρα λάθη που έχει κάνει στον τομέα αυτό και είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί σφοδρή κριτική για την μη σωστή ενημέρωση των χρηστών του για το πείραμα στο οποίο συμμετείχαν. Οι γενικές αρχές είναι πλέον πιο ξεκάθαρες και σέβονται την ιδιωτικότητα των χρηστών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons