Όλες οι μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες για το Samsung Galaxy Note 9

by Nikos Kaimakamis • On 03-07-2018 • AT 10:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Samsung Galaxy Note 9 σύντομα θα παρουσιαστεί επισήμως, αλλά έχουν ήδη γίνει γνωστές αρκετές φήμες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο, το Samsung Galaxy Note 9 θα έχει μία οθόνη με διαγώνιο 6.4 ιντσών και ανάλυση 2960×1440 pixels, προσφέροντας ακόμα καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Περιορισμένο θα είναι το πλαίσιο της συσκευής γύρω από την οθόνη, όπως επιτάσσει η σχεδιαστική φιλοσοφία της εποχής. Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy Note 9 θα υπάρχει ο επεξεργαστής Samsung Exynos 9, ενώ αναμένεται να υπάρχει και μία έκδοση της συσκευής με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845. H μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα μπορεί να φτάνει έως και τα 8 GB.

Σε επιλεγμένες αγορές, σύμφωνα με το Sammobile, το Samsung Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 512 GB, αλλά θα υπάρχουν και οι εκδόσεις του με εσωτερική μνήμη 64 και 256 GB. Στον τομέα του imaging θεωρείται ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το Galaxy Note 9 αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο της Samsung με τεχνολογία ISOCELL Plus, με εμφανή αποτελέσματα στην ποιότητα της φωτογραφίας. Η μπαταρία του υπολογίζεται ότι θα είναι μεταξύ των 3850 και των 4000 mAh, προσφέροντας καλύτερη αυτονομία σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Αναφορικά με την τιμή του, εκτιμάται ότι θα πλησιάζει στα 900 ευρώ στο λανσάρισμά του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons