Όλες οι φήμες για το iPhone 7 – Χωρίς υποδοχή για ακουστικά και σε 5 χρώματα

by Nikos Kaimakamis • On 15-07-2016 • AT 1:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone-7-martin-hajek-concept-1

Κάθε νέο προϊόν της Apple συνοδεύεται από τη σχετική φημολογία, ειδικά εάν πρόκειται για το iPhone 7. 

O Σεπτέμβρης είναι σχετικά κοντά και έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται ότι έχουν γίνει γνωστά αρκετά στοιχεία για το iPhone 7, το οποίο στο κομμάτι του σχεδιασμού δεν αναμένεται να διαφοροποιείται αισθητά από τον προκάτοχό του. Μέχρι στιγμής αναμένεται, σύμφωνα με το Phone Arena να είναι διαθέσιμο σε χρώματα ασημί, χρυσό, γκρι, ροζ χρυσό, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο και για ένα ακόμα χρώμα. Η πληροφορία για το χρώμα προέκυψε από μια φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο.

Ένα άλλο βίντεο που διέρρευσε online δείχνει ότι στο iPhone 7 δεν υπάρχει πλέον το βύσμα των 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά, όπως εμφανίζεται σε ένα βίντεο που έκανε την εμφάνισή του στο Weibo. Αναφορικά με το κομμάτι των τεχνικών χαρακτηριστικών το iPhone 7 αναμένεται να έχει επεξεργαστή Apple A10, ο οποίος εκτιμάται ότι θα έχει την ίδια απόδοση με τον Apple A9X που βρίσκει κανείς στο iPad Pro. To chip αυτό είναι διπλού πυρήνα και είναι βασισμένο στην αρχιτεκτονική των 16 nm FinFET.

Μένει να δούμε ποιες από αυτές τις πληροφορίες θα βγουν αληθινές, μαζί και με τα στοιχεία που θέλουν το νέο iPhone 7 να έχει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons