Όλα τα νέα στοιχεία που φέρνει το λειτουργικό σύστημα iOS 11.3 της Apple

by Nikos Kaimakamis • On 11-04-2018 • AT 11:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Apple παρουσίασε το νέο της mobile λειτουργικό σύστημα, το iOS 11.3, το οποίο έχει αρκετές βελτιώσεις σε πολλά σημεία. 

Το ανανεωμένο Apple iOS 11.3 έχει τέσσερα νέα Animoji, ενώ έχει δοθεί αρκετή προσοχή στο κομμάτι του augmented reality, με νέα χαρακτηριστικά. Oι κάτοχοι iPhone και iPad θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους και το εργαλείο για την εξέταση της αυτονομίας και της γενικότερης κατάστασης της μπαταρίας. Tο εργαλείο iPhone Battery Health, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο μπορεί να προσφέρει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για την απόδοση και την κατάσταση λειτουργίας της μπαταρίας.

Το Apple iOS 11.3 προσφέρει την επιλογή του Business chat, αρχικά για τους χρήστες στις ΗΠΑ, εργαλείο που θα διευκολύνει αρκετά την επικοινωνία με τις εταιρείες, αλλά και τις αγορές μέσα από τις κατάλληλες εφαρμογές συνομιλίας της κάθε συσκευής. Οι Αμερικανοί χρήστες έχουν στη διάθεσή τους και το εργαλείο Health Records, το οποίο προσφέρει ένα σημείο για όλες τις ιατρικές πληροφορίες του κατόχου μίας Apple  συσκευής.

Η αναβάθμιση στη νέα εκδοχή του λειτουργικού συστήματος είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους μίας συμβατής mobile συσκευής της Apple over the air, μέσα από το μενού των Ρυθμίσεων, επιλέγοντας το General και έπειτα το Software Update.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons