Όλα σε ένα gigabit WiFi bridge με το devolo GigaGate

by George Polyzos • On 14-01-2017 • AT 11:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η devolo εγκαινιάζει με το GigaGate μία νέα λύση όλα σε ένα, αφού πρόκειται για ένα ασύρματο bridge που παρέχει σε όλες τις multimedia συσκευές του σπιτιού, σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet.

Έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming αλλά και audio δέκτες και κονσόλες παιχνιδιών έχουν πλέον μία ταχύτατη σύνδεση στο Internet για μία ανεπανάληπτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Το σπίτι σας λοιπόν, είναι όλο και πιο κοντά στο να γίνει ένα πραγματικό multimedia centre. Οι φορητοί υπολογιστές, οι έξυπνες τηλεοράσεις, αλλά και οι κονσόλες παιχνιδιών, λειτουργούν ταυτόχρονα και κανείς στο σπίτι δεν θέλει να περιμένει με τίμημα την εργασία του ή την ψυχαγωγία του. Όλοι θέλουν να είναι online ταυτόχρονα! Το νέο devolo GigaGate φέρνει τη δύναμη του Internet εκεί ακριβώς που θέλετε έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και με ακρίβεια.

Τo devolo GigaGate Starter Pack αποτελείται από μια συσκευή βάσης, η οποία συνδέεται με τον router και μία συσκευή δορυφόρο μέσω του καλωδίου Ethernet. Η συσκευή δορυφόρος τοποθετείται στην multimedia γωνιά του σπιτιού, εκεί όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι multimedia συσκευές, όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις, συσκευές streaming, κονσόλες παιχνιδιών κ.α.. Οι δύο συσκευές GigaGate δημιουργούν άμεσα τέσσερις ασύρματες συνδέσεις των 5GHz αυτόματα με τη χρήση αυτό-συντονιζόμενων κεραιών.

Η τεχνολογία αυτή μεγιστοποιεί το εύρος ζώνης μεταξύ της βάσης GigaGate και του δορυφόρου GigaGate. Ο ασύρματος ρυθμός μετάδοσης δεδομένων μεταξύ της βάσης devolo GigaGate και του δορυφόρου GigaGate φτάνει έως και τα 2 Gbps σε πραγματικό χρόνο, μεγιστοποιώντας τις επιδόσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά υπεροχής

Ο λόγος λοιπόν έχει να κάνει με ένα πρωτοποριακό επίτευγμα το οποίο έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνει ένα συνδυασμό νέων τεχνολογιών σε ένα bridge. Συγκεκριμένα: Ο δορυφόρος του devolo GigaGate μεγιστοποιεί τις επιλογές σύνδεσης, αφού διαθέτει μία θύρα high-speed Gigabit, τέσσερις 4x fast Ethernet multimedia θύρες και υψηλής ταχύτητας 802.11n συνδυαζόμενες με WiFi access point. Τα 2 Gbps connection rate κάνουν τους χρήστες να μπορούν με το GigaGate να απολαμβάνουν το πλήρες δυναμικό των multimedia συσκευών και το ταχύτατο gigabit Internet: 4K UHD streaming video, υψηλής ανάλυσης ήχο, gaming και ταχύτερη ταυτόχρονη πρόσβαση σε κονσόλες παιχνιδιών, smart TV, PC, tablet, smartphone, αλλά και NAS, cloud και server.

Ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία τελευταία 4×4 τεχνολογία Quantenna για μια εστιασμένη και υψηλής απόδοσης point-to-point σύνδεσης, με δυνατότητα χρήσης 5 GHz bandwidth, ενώ από πλευράς ασφάλειας στηρίζεται στην τεχνολογία κρυπτογράφησης AES. Σε πλήρη επέκταση, στο οικιακό δίκτυο, μπορεί να υποστηρίξει έως και 8 δορυφόρους.

Το devolo GigaGate διατίθεται στα καταστήματα από τις αρχές του 2017 στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 229.90 Ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons