Όλα όσα γνωρίζουμε για το Samsung Galaxy Note 7… και κάτι παραπάνω

by Nikos Kaimakamis • On 29-07-2016 • AT 3:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Note-7-Colors02

H παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 7 είναι πλέον πολύ κοντά και οι φήμες έχουν αποκαλύψει όλα σχεδόν τα χαρακτηριστικά του. 

Μία από τις πιο πρόσφατες πληροφορίες θέλει τη Samsung να προσφέρει χώρο στο cloud μαζί με την αγορά του κάθε phablet, μία υπηρεσία που εκτιμάται από διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο ότι θα ονομάζεται Samsung cloud και θα προσφέρει 5 GB δωρεάν χώρο στον κάθε αγοραστή ενός Samsung Galaxy Note 7. Στις 2 Αυγούστου θα είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για αυτή την υπηρεσία.

Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν θα υπάρχουν κυρτές άκρες στην οθόνη του Samsung Galaxy Note 7, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το νέο μοντέλο δεν θα έχει και μία έκδοση Edge. Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών οι περισσότερες πηγές συμφωνούν στο ότι το Samsung Galaxy Note 7 θα έχει οθόνη Super AMOLED, 5.7 ιντσών, ανάλυσης QHD, με υποστήριξη, φυσικά, της λειτουργίας του S Pen, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 6.0.

H μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα από 3500 έως και 4000 mAh, σύμφωνα με τις φήμες, ενώ η μνήμη RAM θα είναι μεγαλύτερη από 4 GB, ίσως και 6 GB, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να ξεκινά από τα 64 GB. O επεξεργαστής του αναμένεται να είναι ο οχταπύρηνος Samsung Exynos 8893, χρονισμένος στα 2.7 GHz. H πίσω κάμερα εκτιμάται ότι θα έχει αισθητήρα 12 Megapixel, ενώ η μπροστινή θα είναι στα 5 Megapixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons