Όλα έτοιμα για το Android One

by Nikos Kaimakamis • On 15-09-2014 • AT 11:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Spice-Android-One-Dream-UNO-Mi-498

Σήμερα είναι η μέρα του επίσημου λανσαρίσματος του Android One, της προσιτής εκδοχής του λειτουργικού συστήματος της Google για τις φορητές συσκευές, αρχικά στην Ινδία. 

Σύμφωνα με το Reuters, οι συσκευές δεν θα ξεπερνούν σε τιμή τα 105-120 δολάρια ΗΠΑ και το αρχικό λανσάρισμα συσκευών στην Ινδία θα γίνει από τους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ινδία Micromax, Karbonn και Spice Mobiles. Η επόμενη στάση του Android One είναι στην Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες της Νότιας Ασίας. Περισσότερες χώρες αναμένεται να προστεθούν από το 2015 και έπειτα.

Το πρώτο μοντέλο με Android One που έκανε την εμφάνισή του, πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Google, είναι το Flipkart Spice Android One Dream UNO Mi-498, το οποίο από λάθος αποκαλύφθηκε ότι είναι εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 4,5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1,3 GHz από την MediaTek, μνήμη RAM 1 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4 GB. Θα υπάρχει επέκταση με κάρτες microSD, με κάμερα 5 Megapixel στο πίσω μέρος και 2 Megapixel για το εμπρός.

H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1700 mAh, θα είναι δίκαρτο και στη θέση του λειτουργικού συστήματος συναντάμε το Android 4.4.4. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο εμφανίστηκε για λίγο στο flipkart.com σε τιμή που δεν ξεπερνούσε για την Ινδία το αντίστοιχο των 115 δολαρίων ΗΠΑ και μόλις ανακαλύφθηκε το σφάλμα κατέβηκε εν αναμονή του επίσημου event της Google που θα σημάνει και το λανσάρισμα της πρωτοβουλίας Android One.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons