Οικονομικό Windows tablet από την Toshiba

by George Polyzos • On 03-09-2014 • AT 1:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Toshiba_Encore_Mini

Η Toshiba είναι από τους πρώτους κατασκευαστές που μέσω της επιλογής «Windows 8.1 with Bing» της Microsoft θα προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό Windows tablets σε προσιτή τιμή.

Στα πλαίσια των ανακοινώσεων πριν την έκθεση IFA, η Toshiba ανακοίνωσε το νέο Encore Mini, μία ταμπλέτα με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών, η οποία θα εξοπλίζεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom, αποθηκευτικό χώρο 16GB, υποδοχή κάρτας μνήμης SD και τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 120 δολάρια.

Παράλληλα, το Encore Mini θα συνοδεύεται από συνδρομή ενός έτους για την cloud εκδοχή του Office, δηλαδή το Office 365, καθώς επίσης και με αποθηκευτικό χώρο 1TB στο OneDrive.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το Encore Mini υποστηρίζει δικτύωση μέσω 802.11n Wi-Fi, ασύρματη επικοινωνία μέσω Bluetooth 4.0, διαθέτει εμπρόσθια webcam, μικρόφωνο και κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 2 Megapixel.

Παράλληλα με το Encore Mini, η Toshiba ανακοίνωσε και τα νέα της λεπτότερα Chromebooks. Το Toshiba Chromebook 2 χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Chrome της Google και διαθέτει οθόνη IPS 13,3 ιντσών και ανάλυσης 1920 x 1080 pixels.

Toshiba_Chromebook_2

Επιπλέον, εξοπλίζεται με την τελευταία σειρά επεξεργαστών Intel Bay Trail και με μνήμη RAM μεγέθους 2GB. Διαθέτει ακόμη σύστημα ήχου Skullcandy, με τα ηχεία να είναι στην πραγματικότητα ενσωματωμένα κάτω από το πληκτρολόγιο του laptop.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη σειρά Chromebooks της Toshiba που χρησιμοποιούσε επεξεργαστές Intel Haswell είχε ονομαστική αυτονομία εννέα ωρών. Αντίθετα, η επιλογή των επεξεργαστών Intel Bay Trail στη νέα σειρά ανεβάζει τη διάρκεια της μπαταρίας στις 11,5 ώρες.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons