Οικιακές συσκευές augmented reality από την LG Electronics

by George Polyzos • On 28-12-2015 • AT 12:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Τεχνολογία

LG HOM-BOT UX

Η LG Electronics θα παρουσιάσει μια νέα αναβαθμισμένη σειρά από ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες CordZero στη CES 2016, μεταξύ των οποίων και το μοντέλο HOM-BOT Turbo+, με τεχνολογία augmented reality.

Η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα της LG, το μοντέλο HOM-BOT Turbo+, χρησιμοποιεί τεχνολογία augmented reality (επαυξημένης πραγματικότητας) σε ένα έξυπνο χαρακτηριστικό, τη λειτουργία Home-Joy. Το νέο περιβάλλον εργασίας επιτρέπει στο χρήστη να δίνει οδηγίες στην σκούπα για τις περιοχές που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερο καθάρισμα, χρησιμοποιώντας την κάμερα οποιουδήποτε smartphone. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να αγγίξει το σημείο του δωματίου στην οθόνη του smartphone του, και το HOM-BOT Turbo+ πηγαίνει σε αυτό ακριβώς το σημείο και ξεκινά το καθάρισμα.

Το HOM-BOT Turbo+ διαθέτει επιπλέον αισθητήρες κάμερας Triple Eye που καταγράφουν την περιοχή γύρω από τη συσκευή, ακόμα και το ταβάνι, προκειμένου να εντοπίζουν τα σημεία που έχουν ήδη καθαριστεί. Η κάμερα που είναι τοποθετημένη στην μπροστινή πλευρά του HOM-BOT Turbo+ συνδέεται και με άλλες «έξυπνες» λειτουργίες, όπως τα Home-View και Home-Guard.

LG_CordZero_HOM-BOT_02

Η λειτουργία Home-View μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση της συσκευής στο smartphone του χρήστη, ώστε να μπορεί να ελέγχει το HOM-BOT Turbo+ από απόσταση και να καθαρίζει το σπίτι από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Η λειτουργία Home-Guard δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια και ηρεμία, αφού στέλνει φωτογραφίες του εσωτερικού του σπιτιού απευθείας στο συγχρονισμένο smartphone, όταν το HOM-BOT Turbo+ ανιχνεύει κάποια κίνηση.

Το μοντέλο LG HOM-BOT Turbo+ περιηγείται «έξυπνα» στο σπίτι του χρήστη, αποφεύγοντας τα εμπόδια, όπως οι σκάλες, χάρη στο ενσωματωμένο χαρακτηριστικό Robonavi, ένα έξυπνο σύστημα λογισμικού που χρησιμοποιεί τους διπλούς επεξεργαστές του ρομπότ για να κάνει άμεσες και γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης. Ισχυρό και ανθεκτικό, το νέο μοντέλο της LG διαθέτει επίσης μοτέρ Smart Inverter Motor με 10ετή εγγύηση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons