Οι χάρτες Here έρχονται και στο iOS

by Nikos Kaimakamis • On 12-03-2015 • AT 12:47 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Here-iOS-1

Οι χρήστες συσκευών με το λειτουργικό σύστημα της Apple θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τους χάρτες Here, μία από τις καλύτερες εφαρμογές εντοπισμού.

Με τους χάρτες Here, όσοι έχουν στην κατοχή τους μία συσκευή με λειτουργικό σύστημα iOS, θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν τους χάρτες περισσότερων από 150 χωρών και να τους χρησιμοποιούν offline, χωρίς να στερούνται την φωνητική καθοδήγηση στη γλώσσα που τους ενδιαφέρει.

Οι φωνητικές εντολές διατίθενται για 118 χώρες, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες κυκλοφορίας για 40 από αυτές. Ακόμα, υποστηρίζεται η ενημέρωση για τις δημόσιες συγκοινωνίες με χάρτες και πληροφορίες δρομολογίων για 900 περίπου πόλεις του κόσμου.

Εξελιγμένη είναι η διαδικασία οργάνωσης και προγραμματισμού της διαδρομής μέσα στους χάρτες Here, καθώς μπορεί ο χρήστης να συνδυάσει τρόπους μεταφοράς και διάφορες επιλογές εναλλακτικών διαδρομών. Οι χάρτες Here για τις συσκευές της Apple, απαιτούν την εγκατάσταση έκδοσης iOS 7.0 και ανώτερης, μαζί με ελεύθερο χώρο 60,4 ΜΒ στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής.

Οι χάρτες Here είναι διαθέσιμοι στο Android εδώ και αρκετούς μήνες, με τη Nokia να έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ακολουθήσει και η έκδοση για το iOS, αλλά οι κάτοχοι συσκευών της Apple χρειάστηκε να κάνουν αρκετή υπομονή μέχρι να μπορούν να δοκιμάσουν τους νέους χάρτες. Η Nokia δηλώνει ότι η εφαρμογή για το iOS έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί εξ’ ολοκλήρου για το λειτουργικό της Apple και είναι μία εντελώς νέα εφαρμογή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons