Οι Windows 10 Super Ήρωες βρίσκονται ανάμεσα μας

by George Polyzos • On 18-12-2015 • AT 3:01 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

windows-10-cortana

Η Microsoft Ελλάς, με αφορμή την κυκλοφορία των Windows 10, παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια «Windows 10 Super Ήρωες» με πρωταγωνιστές τους Edge, Hello και Defender.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι fans των Windows 10 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους super ήρωες στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, καθημερινά, έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, να φωτογραφηθούν μαζί τους, και να αναρτήσουν τη selfie τους στην επίσημη ιστοσελίδα Windows στο Facebook, διεκδικώντας Windows 10 δώρα.

Πηγή έμπνευσης των ηρώων αποτελούν τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10, όπως ο νέος browser Microsoft Edge, το Windows Hello, ο προσωπικός και ασφαλής τρόπος για να ξεκλειδώνετε συσκευές με Windows 10 και ο Windows Defender, ο οποίος φροντίζει για την προστασία του υπολογιστή σας.

Windows 10 heroes_1

Τα χαρακτηριστικά αυτά προσφέρουν στους χρήστες μια οικεία και γνώριμη εμπειρία Windows, παρέχοντάς τους παράλληλα αυξημένη ασφάλεια και ταχύτητα, προκειμένου να επιτυγχάνουν ακόμη περισσότερα και να κάνουν σπουδαία πράγματα.

Για να δείτε αναλυτικά τα σημεία που μπορείτε συναντήσετε τους Windows 10 super ήρωες και για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Windows 10 διαγωνισμό, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/heroes10

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχουν “fans των Windows 10”? Έλεος πια!

Top

Show Buttons
Hide Buttons