Οι τηλεοράσεις της LG Electronics στην IFA

by George Polyzos • On 04-09-2014 • AT 2:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_IFA_2014_4K_OLED_TV_Line_up

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της IFA 2014, η LG Electronics ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία σειρά προϊόντων με κυρίαρχο θέμα «Καινοτομία για μια καλύτερη Ζωή».

Καταρχήν, στη φετινή IFA, θα εμφανιστεί ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα η εύκαμπτη OLED TV 77 ιντσών που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την καμπυλότητα της οθόνης ανάλογα με τον αριθμό των θεατών ή το είδος του περιεχομένου που θέλουν να παρακολουθήσουν. Η προηγμένη τηλεόραση OLED διαθέτει επιπλέον αυτοματοποιημένη ρύθμιση ήχου και ποιότητας εικόνας ανάλογα με την επιλεγμένη καμπυλότητα.

Η LG θα παρουσιάσει επίσης μία νέα κυρτή τηλεόραση OLED 55 ιντσών διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski. Τα αστραφτερά κρύσταλλα αναδεικνύουν περισσότερο τα λαμπερά, έντονα χρώματα που παράγουν τα αυτό-φωτιζόμενα pixels της τεχνολογίας OLED, με αποτέλεσμα η νέα προηγμένη τηλεόραση της να αποπνέει ασύγκριτη κομψότητα.

Επίσης, η LG θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη σειρά ULTRA HD τηλεοράσεων, με διαστάσεις οθόνης στις 49, 55, 65, 79, 84, 98 και 105 ίντσες. Χάρη στο LG IPS 4K panel, το οποίο παρέχει την ακριβέστερη αναπαραγωγή χρώματος και ευρεία γωνία προβολής, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απεικόνιση ή την απώλεια χρωμάτων.

Η 105-ιντσών τηλεόραση CURVED ULTRA HD με αναλογία οθόνης CinemaScope 21:9 διαθέτει 5K ανάλυση (5120 x 2160), που συγκεντρώνει 30% περισσότερα pixel από την ανάλυση 4K. Η εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης θα προσφέρει στους θεατές μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία με εξίσου εντυπωσιακό σύστημα ήχου 7.2 καναλιών και 150-watt.

Όλες οι τηλεοράσεις LG ULTRA HD παρέχουν ευρύ Ultra HD περιεχόμενο, ως αποτέλεσμα των διαφόρων συνεργασιών με παρόχους, όπως η Netflix, η Amazon και η Wuaki, καθώς και Ultra HD προγράμματα για τους ευρωπαίους καταναλωτές μέσω συνεργασιών με τα Filmbox Live, Maxdome, videociety και Okko.

Η LG θα παρουσιάσει επιπλέον το πρώτο παγκοσμίως περιεχόμενο ανάλυσης Ultra HD σε streaming αποκλειστικά στη νέα LG Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV) σε συνεργασία με τη France Televisions. Με το True 4K Engine της LG, το περιεχόμενο τυπικής ευκρίνειας (SD) και υψηλής ευκρίνειας (HD) μπορεί να αναβαθμιστεί ώστε να αποκτήσει ανάλυση παραπλήσια της 4K για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση θέασης.

Διαθέσιμη σε όλες τις OLED και ULTRA HD τηλεοράσεις, η πλατφόρμα webOS Smart+ της LG παρέχει μια απλή και απολαυστική εμπειρία του χρήστη με γρήγορη, εύκολη πρόσβαση στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Η πλατφόρμα LG webOS προσφέρει ευκολότερη αναζήτηση περιεχομένου, επιτρέποντας στους χρήστες την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών, των υπηρεσιών, των ζωντανών μεταδόσεων και του περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικές συσκευές.

Επιπλέον, στην IFA, η LG θα παρουσιάσει την πρώτη 8K τηλεόραση (7680 x 4320), μια συσκευή 98 ιντσών που διαθέτει δεκαέξι φορές την ανάλυση της Full HD TV και τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τις 4K τηλεοράσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons