Οι προβλέψεις για τις τεχνολογικές τάσεις του 2016

by Nikos Kaimakamis • On 18-01-2016 • AT 12:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

future-tech

Το 2016 αναμένεται να είναι ένα έτος γεμάτο με υψηλή τεχνολογία, σύμφωνα με τις προβλέψεις του GP Bullhound. 

Το GP Bullhound, από το Λονδίνο, συγκεντρώνει σε μία ενδιαφέρουσα αναφορά τις τεχνολογικές τάσεις που αναμένεται να επικρατήσουν μέσα στο έτος 2016. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται εκεί, ένα από τα βασικά στοιχεία που θα μας απασχολήσουν εντός του 2016 είναι το Virtual Reality, καθώς και το πεδίο της καινοτομίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία φαίνεται πως ασχολείται ολοένα και περισσότερο με την υψηλή τεχνολογία.

Το Gaming θα συνεχίσει να αποτελεί ισχυρό πεδίο, ενώ σημαντική ανάπτυξη αναμένεται να σημειώσει και το πεδίο του ψηφιακού βίντεο. Το κομμάτι του mobility θα είναι κυρίαρχο, ειδικά όσον αφορά στον μοντέρνο εργαζόμενο, ο οποίος θα βασίζεται πάνω του για την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών του, ενώ ψηλά στην τεχνολογική ατζέντα του 2016 θα είναι το πεδίο της ασφάλειας στον Κυβερνοχώρο.

Ένα στοιχείο που θα μας απασχολήσει εντός του νέου έτους θα είναι τα drones, με όλες τις πιθανές εφαρμογές τους και τις επιπλοκές από την ευρεία χρήση τους από το κοινό. Δεν είναι δεδομένο, σύμφωνα με τη Λονδρέζικη εταιρεία, ότι τα drones θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία εμπορικά.

Μένει να δούμε ποιες από αυτές τις προβλέψεις θα βγουν αληθινές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons