Οι τεχνολογίες της Epson στη Photokina

by George Polyzos • On 16-09-2014 • AT 9:09 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Η Epson παρουσίασε στη Photokina πληθώρα καινοτόμων λύσεων εικόνας, που περιλαμβάνουν τεχνολογίες εκτύπωσης και βίντεο-προβολής, ενώ ανακοίνωσε πληθώρα νέων προϊόντων για καταναλωτές και επαγγελματίες.

Από τους επιτραπέζιους φωτογραφικούς εκτυπωτές και σαρωτές, μέχρι και την ποικιλία επαγγελματικών microlab παραγωγής και τους εκτυπωτές μεγάλου φορμάτ, η Epson έδειξε περισσότερα από 30 προϊόντα στη Photokina.

Όλα τα προϊόντα προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας αιχμής, ευελιξίας και συνδεσιμότητας και όλα έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια ποικιλία εφαρμογών για να καλύψουν τις πολλαπλές ανάγκες της σημερινής διαφοροποιημένης καταναλωτικής και επαγγελματικής βιομηχανίας απεικόνισης.

Ανεβάζοντας τη λήψη φωτογραφίας από smartphone σε νέα επίπεδα, ο διεθνής καλλιτεχνικός φωτογράφος Gary Wornell έδειξε στους επισκέπτες πώς να απαθανατίζουν πορτρέτα σε  επαγγελματικό στυλ, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του στο περίπτερο της Epson. Αυτά θα εκτυπωθούν σε όμορφο ιαπωνικό Kozo Thin ημιδιαφανές χαρτί από τον SureColour SC-P600 – το νέο κορυφαίο για τη σειρά του, φωτογραφικό εκτυπωτή Α3 της Epson που αναμένεται σύντομα.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ευέλικτα και συμπαγή microlabs, να παρακολουθήσουν ζωντανά την ταχεία εκτύπωση απ’ ευθείας σε ύφασμα T-shirt, και να διερευνήσουν πως μπορούν να εκτυπώσουν εικόνες επάνω σε μια γκάμα υλικών για να δημιουργήσουν κατά παραγγελία φωτογραφίες, τέχνη και προιόντα διακόσμησης.

Τέλος, στη Photokina, η Epson συνεργάζεται με το πρακτορείο ψηφιακής διαδραστικής παραγωγής, ORT, την RED Digital Cinema, και τους ακροβάτες-χορευτές Morenas do Brasil Capoeria, για να επιδείξουν τις απαράμιλλες δυνατότητες της σύλληψης και εκτύπωσης πλήρους ανάλυσης σε στιγμιότυπα από κίνηση.

[Δ.Τ. Epson]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons