Οι τελευταίες φήμες για το iPhone 7

by Nikos Kaimakamis • On 30-11-2015 • AT 1:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone7-concept

Προϊόν της Apple χωρίς τη σχετική φημολογία δεν γίνεται και στο Διαδίκτυο εμφανίστηκαν αρκετές πληροφορίες για το iPhone 7. 

Οι πρώτες πληροφορίες για το iPhone 7 μιλούν για ενδεχόμενη χρήση της τεχνολογίας OLED για την οθόνη τόσο του επόμενου όσο και του μεθεπόμενου μοντέλου smartphone της Apple. Ήδη η LG έχει ανακοινώσει ότι θα προβεί σε μια μεγάλη επένδυση σε ένα εργοστάσιο κατασκευής οθονών OLED, στοιχείο που για πολλούς συνδέεται με το επερχόμενο iPhone 7.

H LG δεν έχει πει επισήμως ότι σε αυτό αφορά η επένδυση της, αλλά πολλοί το συνδέουν με τα επερχόμενα μοντέλα της Apple. H παραγωγή στο εργοστάσιο αυτό αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο μισό του 2018.

Η άλλη φήμη για το iPhone 7 μιλά για το βύσμα των ακουστικών 3.5 χιλιοστών, το οποίο μπορεί και να εξαφανιστεί από το νέο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι η σύνδεση με τα ακουστικά θα γίνεται μόνο μέσω Lightning port ή ασύρματα μέσω Bluetooth.

Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να δούμε μία θύρα USB Type C στο iPhone 7. Είναι ακόμα άγνωστο το εάν θα προβεί η Apple σε μια τέτοια κίνηση εξάλειψης της θύρας των ακουστικών από το iPhone 7, κάτι που ξένισε πολλούς. Δεν πρέπει, πάντως να ξεχνάμε ότι μέχρι να κάνει την εμφάνισή του το νέο μοντέλο θα δούμε και θα ακούσουμε πάρα πολλά…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons