Οι Superfans των Star Wars δημιουργούν νέα σειρά παιχνιδιών

by George Polyzos • On 13-09-2016 • AT 10:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming Internet

GO ROGUE-logo

Τα παιχνίδια της ταινίας «Rogue One: A Star Wars Story» αποκαλύπτονται μέσα από μία σειρά πρωτότυπων ταινιών μικρού μήκους, που κάνουν διαδικτυακή πρεμιέρα.

Μία ομάδα φανατικών φίλων των Star Wars αποκαλύπτει τη νέα σειρά παιχνιδιών για την ταινία «Rogue One: A Star Wars Story», μέσω μιας σειράς ταινιών μικρού μήκους που δημιουργήθηκε από τους ίδιους και φιλοξενείται στο ΥouTube κανάλι Disney Greece https://www.youtube.com/user/WaltDisneyStudiosGR.

Σε πλαίσιο διαγωνισμού, σε συνεργασία με το δημιουργικό δίκτυο Tongal, δημιουργήθηκε μια ομάδα για να γράψει, να σκηνοθετήσει και να παράξει πρωτότυπα βίντεο μικρού μήκους, στα οποία θα πρωταγωνιστούσαν κεντρικοί χαρακτήρες παιχνιδιών από τη νέα σειρά.

Όταν υπάρχουν νέα που αφορούν τα Star Wars, πολλοί fans παγκοσμίως μοιράζονται δικά τους video online. Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, οι fans δημοσίευσαν πάνω από 838.000 video με σχετικό περιεχόμενο Star Wars στο YouTube τον τελευταίο χρόνο μόνο, τα οποία αντιστοιχούν σε πάνω από 2.296 καθημερινά και 96 κάθε ώρα. Το περιεχόμενο, που δημιουργείται από τους Star Wars fans, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, με περισσότερες από 16,3 δισεκατομμύρια προβολές την τελευταία χρονιά – αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στο να έχει παρακολουθήσει ο κάθε άνθρωπος στον κόσμο τουλάχιστον δύο σχετικά video.

Οι ιστορίες μικρού μήκους των fans, στις οποίες θα παρουσιάζεται για πρώτη φορά η νέα σειρά παιχνιδιών «Rogue One», θα προβάλλονται σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Η ομάδα ήταν υπό την διεύθυνση του James DeJulio της Tongal, το σενάριο του Kevin Ulrich, ενώ οι ταινίες «ζωντάνεψαν» από τους stop-motion animators και σκηνοθέτες, Dan MacKenzie και Tucker Barrie. Οι ιστορίες ακολουθούν τις περιπέτειες των παιχνιδιών «Rogue One» των εταιριών Hasbro, LEGO, FUNKO, JAKKS Pacific, Mattel και Disney Store καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν τα σχέδια για το LEGO Star Wars Death Star set τα οποία έχει χάσει η Αυτοκρατορία.

Η πλήρης σειρά των νέων προϊόντων «Rogue One» και Star Wars θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 30 Σεπτεμβρίου. Γίνε μέλος της συζήτησης #GoRogue στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το δημιουργικό δίκτυο του Tongal περιλαμβάνει 120.000 συγγραφείς, σκηνοθέτες και animators σε πάνω από 150 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.tongal.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons