Οι πωλήσεις του HTC One M8 φέρνουν κερδοφορία

by George Polyzos • On 04-08-2014 • AT 3:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc-one-m8-2

 

Η HTC ανακοίνωσε τα ενοποιημένα αποτελέσματα για το β’ τρίμηνο του 2014, που έληξε στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τα οποία είχε καθαρά κέρδη ύψους 76,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της HTC η κερδοφορία προήλθε κυρίως από τις αυξημένες πωλήσεις των προϊόντων της, HTC One M8, HTC One mini 2 και Desire 816, σε παγκόσμια κλίμακα.

Ειδικότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το HTC One Μ8 εξακολουθεί να εντυπωσιάζει αφήνοντας το στίγμα του στην αγορά, με διαθεσιμότητα και στους τέσσερις μείζονες παρόχους, ενώ στην Ευρώπη το HTC One mini 2 πέτυχε να επεκτείνει την εμπειρία HTC One M8, τοποθετώντας τη σε ένα πιο συμπαγές format.

Σημαντικά κέρδη προήλθαν επίσης από το franchise HTC Desire, με ναυαρχίδα την επιτυχία του μοντέλου Desire 816. Τα HTC One (M8) και Desire 816 διατήρησαν την κυριαρχία τους στην αγορά της Ταϊβάν, πετυχαίνοντας μάλιστα για πρώτη φορά να καταταγούν στην κορυφαία θέση, τόσο ως προς το μερίδιο αγοράς, όσο και ως προς το μερίδιο εσόδων.

Παράλληλα, η HTC παρουσίασε εντυπωσιακές συνολικά πωλήσεις σε Ινδία και Κίνα, χάρη σε ένα προσεγμένο portfolio προϊόντων που απευθύνονται σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons