Οι πρώτες πληροφορίες για την Canon 7D Mark II

by Nikos Kaimakamis • On 11-09-2014 • AT 4:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

canon eos 7d mark2

H Canon 7D είναι μία από τις καλύτερες επαγγελματικές κάμερες της εταιρείας και τώρα, στο πλαίσιο της έκθεσης Photokina η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, αναμένεται με ενδιαφέρον ο αντικαταστάτης της. 

Το Internet, όμως, δεν μπορεί να περιμένει και έχουν ήδη διαρρεύσει οι πρώτες πληροφορίες για την Canon EOS 7D Mark II, οι οποίες κάνουν λόγο για σώμα από κράμα αλουμινίου με αντοχή στις κακουχίες και τη σκόνη, αισθητήρα CMOS 20,2 Megapixel, dual pixel CMOS AF, AF 65 σημείων και ITR EOS AF. Θα έχει μέγιστο ISO 16.000, dual DIGIIC6 και θα μπορεί να τραβά συνεχόμενες λήψεις σε ταχύτητα 10 frames per second. Σε Full HD θα μπορεί να τραβά βίντεο στα 60 frames per second, ενώ θα έχει και ενσωματωμένο GPS.

Οι φήμες κάνουν λόγο για μία κάμερα που δεν θα είναι οι αριθμοί εκείνοι που θα την καθιστούν ξεχωριστή, αλλά η ποιότητα των ηλεκτρονικών της που έχουν ως σκοπό να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία που έκανε και το πρώτο μοντέλο αγαπητό στους επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Στην Photokina 2014 αναμένεται να παρουσιαστούν αρκετά ενδιαφέροντα νέα μοντέλα από τους περισσότερους κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών, οπότε το digital imaging θα έχει την τιμητική του στα μέσα του Σεπτέμβρη.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons