Οι πρώτες λεπτομέρειες και το πρώτο βίντεο του Call Of Duty: WW II

by Nikos Kaimakamis • On 27-04-2017 • AT 12:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Στις ακτές της Νορμανδίας μας μεταφέρει το πρώτο trailer για το επερχόμενο Call Of Duty: WW II, τον πολυαναμενόμενο τίτλο της Activision. 

H είδηση ότι το επόμενο Call Of Duty, θα έχει ως σκηνικό πολέμου τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο έχει φέρει μεγάλες δόσεις χαράς σε όλους τους φίλους των πολεμικών παιχνιδιών πρώτου ρόλου. Το πρώτο trailer τροφοδοτεί με πραγματικές εικόνες τη χαρά αυτή, καθώς μας δείχνει ότι το νέο Call Of Duty θα είναι γεμάτο δράση, ένταση, μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης και δύσκολες αποστολές.

Η οικογένεια Call Of Duty επιστρέφει στις ρίζες της με το WW II, με την κεντρική ιστορία να ακολουθεί τις περιπέτειες του νεοσύλλεκτου Ronald “Red” Daniels του αμερικανικού πεζικού στα πεδία των μαχών μεταξύ του 1944 και του 1945. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τη δυνατότητα του συνεργατικού παιχνιδιού, ενώ θα υπάρχουν εμπλουτισμένες multiplayer δυνατότητες, μέσα από το Headquarters, έναν κοινό χώρο αλληλεπίδρασης των παικτών. Αυτό θα συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Call Of Duty και εκτιμάται ότι αποτελεί έναν εύκολο τρόπο προκειμένου να μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες την κοινή συμμετοχή σε μάχες και τη δράση του τίτλου.

Το πρώτο Call Of Duty του 2003 έφερνε τον παίκτη στο πεδίο των μαχών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ ο νέος τίτλος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σύντομα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons