Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του LG G4

by Nikos Kaimakamis • On 17-04-2015 • AT 2:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg g4 facebook

To LG G4 κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στα social media με δύο διαφορετικές φωτογραφίες στο Instagram και το Facebook.

Είναι εντυπωσιακός ο ρυθμός με τον οποίο γίνονται οι αποκαλύψεις για το LG G4, για το οποίο έχουν αποκαλυφθεί σχεδόν όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και μοιάζει πλέον τυπική υποχρέωση η επίσημη προγραμματισμένη παρουσίασή του στις 28 Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

Στη φωτογραφία που εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό Facebook της εταιρείας, φαίνεται η πίσω δερμάτινη όψη του LG G4, ενώ γίνεται εμφανές ότι το πλαίσιο της συσκευής είναι ελαφρώς κυρτό. Ένα άλλο στοιχείο που φαίνεται είναι ότι στο πίσω μέρος και κάτω από την κάμερα φαίνεται ένα πλήκτρο χειρισμού όπως συμβαίνει και στο LG G3.

lg g4 instagram

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram εμφανίζεται και πάλι η πίσω όψη του LG G4, με τη διαφορά ότι εδώ δεν έχουμε δερμάτινη επένδυση, αλλά ένα ενδιαφέρον μοτίβο, που μας δείχνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να διαμορφώνει το πίσω μέρος της συσκευής ανάλογα με τα γούστα του.

Κατά τα άλλα, είναι πλέον σίγουρο ότι μιλάμε για μία συσκευή με οθόνη QHD, διαγωνίου 5,5 ιντσών, με οχταπύρηνο επεξεργαστή, μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh και κάμερα 16 Megapixel με F1.8

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons