Οι πρώτες εικόνες του OnePlus 3

by Nikos Kaimakamis • On 18-05-2016 • AT 2:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplus 3

To ΟnePlus 3 κάνει την εμφάνισή του σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο, με τον μεταλλικό unibody σχεδιασμό σε πρώτο πλάνο. 

Το OnePlus 3 φαίνεται πως θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό από τα άλλα μοντέλα της εταιρείας, ενώ αυτή θα είναι η ναυαρχίδα των Κινέζων. To μέταλλο είναι κυρίαρχο στο πλαίσιο, ενώ η οθόνη καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής όψης. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 3 έχει αποκαλυφθεί ότι θα έχει οθόνη τεχνολογίας AMOLED, χωρίς να γίνεται γνωστό το ποια θα είναι η διαγώνιός της. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεπερνά τις 5 ίντσες.

Στο εσωτερικό του, το OnePlus 3 αναμένεται να έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, με μνήμη RAM που ενδέχεται να είναι είτε 4, είτε 6 GB. Οι επιδόσεις του θα είναι αρκούντως εντυπωσιακές, εάν αυτή η φήμη επιβεβαιωθεί. Στον τομέα του imaging, υπάρχει πίσω κάμερα στα 16 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα αναμένεται να είναι στα 8 Megapixel. Θα υποστηρίζει συνδεσμολογία USB Type C, ενώ δεν αποκλείεται να είναι εξοπλισμένο και με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του αναμένεται να είναι στα 3000 mAh, η οποία εκτιμάται ότι θα προσφέρει ικανοποιητικά επίπεδα αυτονομίας κάτω από όλες τις συνθήκες. Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι το OnePlus 3 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το φετινό καλοκαίρι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons